Nuntă la români: au blocat toată strada cu o boltă cu flori şi covor roşu pentru miri

O familie din Lugoj a "confiscat” o stradă întreagă și au pus covor roșu și boltă de flori în mijlocul drumului pentru a-și organiza cu mare fast nunta.

13 aug. 2021, 23:52
Nuntă la români: au blocat toată strada cu o boltă cu flori şi covor roşu pentru miri

Nuntă la români. O familie din Lugoj a ocupat vineri domeniul public din dreptul curții lor, punând covorul roșu și bolta cu flori specifice unei nunți cu mare fast chiar în mijlocul străzii, scrie Lugoj Info.

Un vecin a reclamat la poliție faptul că familia a blocat complet accesul pe drumul public, iar forțele de ordine au intervenit imediat, spre nemulțumirea petrecăreților.

Guvernul a adoptat noile măsuri de relaxare ce intră în vigoare de la 1 august: Nunţi cu 400 de participanţi, competiții sportive cu tribunele pline
Unul dintre ei i-a amenințat chiar pe polițiștii locali sosiți la fața locului că îl va suna pe primarul Francis Boldea, moment în care i s-a explicat că respectivul politician nu mai este de mult primar.

Lista măsurilor de relaxare aplicate de la 1 iulie: Nunţi cu sute de invitaţi şi concerte la care pot participa 2.500 de persoane

Polițiștii și jandarmii s-au deplasat la fața locului și nu au reușit să se înțeleagă cu petrecăreții. „Deoarece nu am reușit cu vorba bună, petrecerea s-a încheiat cu o amendă în valoare de 2000 de lei și promisiunea unei noi amenzi în valoare de 6000 de lei dacă activitatea se reia după plecarea jandarmilor”, au transmis cei de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș.

După ce au fost amendați, romii au strâns covorul și au luat arcada de pe domeniul public. Jandarmii spun că, după finalizarea intervenției, nu au mai avut reclamații care să îi vizeze pe petrecăreți.

Nuntă la români: