Nunta lui Cătălin Scărlătescu a fost organizată în direct la Chefi la cuțite. Reacția vedetei a fost una surprinzătoare: „Am 52 de ani, nebunule!”

Cătălin Scărlătescu a avut parte de o surpriză de proporții la Chefi la cuțite. Nunta sa cu Doina Teodoru a fot organizată în direct.

05 sept. 2023, 20:00
Nunta lui Cătălin Scărlătescu a fost organizată în direct la Chefi la cuțite. Reacția vedetei a fost una surprinzătoare: „Am 52 de ani, nebunule!”
Când va avea loc nunta lui Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu a fost luat prin suprindere la Chefi la cuțite. Un concurent i-a luat-o înainte și a anunțat când va avea loc nunta chef-ului cu actrița Doina Teodoru.

Sezonul 12 din emisiunea culinară a debutat în forță și aduce în fața telespectatorilor situații neașteptate, atât pentru cei de acasă, cât și pentru jurați. Concurentul Alin Sălăjean a făcut spectacol în ultima ediție difuzată.

Citește și: Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, declarații fără perdea din viața personală: „Sunt măritată deja!”

Acesta este cunoscut în mediul online, remarcându-se prin talentul său de a prezenta evenimente. Totodată, el este pasionat și de bucătărie. Pentru a-i impresiona pe cei trei chefi, a pregătit o rețetă de aripioare picante, cu cartofi la cuptor și sos aioli.

Întâlnirea cu jurații a fost una savuroasă. A făcut un selfie cu ei, iar mai apoi și-a anunțat vizita în culise, pentru a sta de vorbă cu Irina Fodor.

„Mă duc să o pup pe Irina, să dansez un pic. Ați jucat psihologie inversă cu mine. Irina, Vii?”, a spus Alin Sălăjean la Chefi la cuțite.

Citește și: De ce n-au rezistat celelalte relații din viața lui Cătălin Scărlătescu. Sora chef-ului aruncă bomba: „Erau geloase”

Însă, acesta i-a luat prin surprindere atunci când a anunțat un eveniment mult așteptat de toată lumea. Alin a prezentat nunta lui Cătălin Scărlătescu cu Doina Teodoru. Concurentul a spus când va avea loc și cine va pregăti mâncarea la marele eveniment.

„Cătălin Scărlătescu o va lua în căsătorie pe Doina în viitorul apropiat. 700 de oameni, cei mai mari chefi din România, din Europa, de pe mapamond”, a spus concurentul, potrivit observatornews.ro.

Colegii s-au amuzat, iar Cătălin Scărlătescu a făcut ochii mari când a auzit. „Am 52 de ani, nebunule!”, a spus el.

Chiar dacă nu a primit cuțite și nu a trecut mai departe, jurații l-au felicitat pentru efervescența și talentul lui oratoric.