Nuntă faraonică în lumea interlopă! Liderii celor mai cunoscute clanuri din țară au participat la petrecerea de sute de mii de euro a Alexandrei și a lui Remus Cernat

Nuntă faraonică în lumea interlopă din Iași! Alexandra și Remus Cernat s-au căsătorit cu mare fast weekend-ul trecut la Bacău. Liderii celor mai importante clanuri din țară au participat la nunta exclusivistă care a costat câteva sute de mii de euro.

29 mai 2023, 12:59
Nuntă faraonică în lumea interlopă! Liderii celor mai cunoscute clanuri din țară au participat la petrecerea de sute de mii de euro a Alexandrei și a lui Remus Cernat
Nuntă mare în lumea interlopă! Membri celor mai cunoscute clanuri din țară au participat la nunta Alexandrei și Remus Cernat

Nuntă mare în lumea interlopă! Încă de vineri liderii clanurilor interlope din țară s-au strâns la Moinești, unde a avut loc nunta lui Remus Cernat, un personaj cunoscut în lumea interlopă din zonă, cu aleasa sa Alexandra.

Citește și Răfuială între interlopi în Bragadiru. Un bărbat a murit după ce a fost înjunghiat la o nuntă

Nuntă mare în lumea interlopă!

Mirii nu s-au uitat la bani și au cheltuit sute de mii de euro pe nunta care a avut loc la unul dintre cele mai exclusiviste restaurante din zona Bacăului.

De la marele eveniment nu au lipsit interlopi precum lipsit Udrică de la Timișoara, Moldoveanu de la București, Florin Vancică, Alen Moisin, Viorel Oarză, Costel Corduneanu și Scorpionii.

Cei doi miri au strălucit la propriu, ea într-o rochie albă decorată cu mii de cristale, iar el într-un costum negru, cu cămașă albă și papion.

Atunci când și-au jurat iubire veșnică, Remus și Alexandra au avut alături două perechi de nași. Cei doi tineri au fost cununați de Andrei Trocin, zis Diavolul de la Iași, și de Fildeș de la Roman.

Rețelele de socializare s-au umplut de poze și filmulețe de la petrecerea de la Moinești, unde au cântat Cristi Nucă și Costel Biju, dar și alți maneliști.

Invitații celor doi au fost răsfățați cu preparate care mai de care mai sofisticate precum mistreț, sturion și iepure. Rața nu a lipsit nici ea din meniu. De asemenea, cei care au luat parte la marele eveniment au avut de ales dintre nenumărate feluri de prăjituri.

Dar asta nu e tot, pentru că deși liderii clanurilor interlope au sosit Moinești de vineri, joi, la casa mirelui a avut loc o altă petrecere de unde nu a lipsit proțapul.

Cu doar câteva săptămâni înainte de marele eveniment, Remus Cernat și Alexandra și-au botezat fiul, pe micuțul Kemal, cu mare fast. La fel ca și în ziua nunții, Alexandra a strălucit la propriu într-o rochie care a luat ochii invitaților.

Meniul a fost și el pe măsură, iar de la petrecere nu au putut lipsi lăutarii care au dat dedicații pe bandă rulantă.

Citește și Gina Pistol, în lacrimi la propria nuntă! Cine este bărbatul care a făcut-o pe vedetă să plângă în cea mai importantă zi din viața ei