Răfuială între interlopi în Bragadiru. Un bărbat a murit după ce a fost înjunghiat la o nuntă

Scene șocante desprinse din filmele de groază au avut loc duminică în timpul unei nunți din Bragadiru. Un bărbat a murit după ce a fost înjunghiat în timpul unei răfuieli care s-a desfășurat în parcarea sălii de evenimente.

29 mai 2023, 11:52
Răfuială între interlopi în Bragadiru. Un bărbat a murit după ce a fost înjunghiat la o nuntă
Răfuială între interlopi în Bragadiru. Un bărbat a murit după ce a fost înjunghiat la o nuntă

Un bărbat a murit după ce a fost înjunghiat la o nuntă. Bărbatul a fost găsit duminică noapte într-o baltă de sânge pe o stradă din localitatea Bragadiru.

Citește și Se anunță mare petrecere în lumea interlopă. Mai mulți membri ai clanului Corduneanu au fost puși în libertate

Un bărbat a murit după ce a fost înjunghiat la o nuntă

Scandalul a izbucnit în parcarea unei săli de evenimente din Bragadiru, unde avea loc o nuntă la care participau mai mulți interlopi. La un moment dat, doi bărbați au început să își aducă mai multe injurii, iar unul dintre ei a scos o lamă ascuțită pe care a înfipt-o în celălalt.

Imediat, autorul faptei a fugit de la fața locului, iar victima a fost găsită  într-o baltă de sânge de câțiva invitați care au alertat autoritățile.

„La data de 28 mai a.c., în jurul orei 21:50, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe o stradă din orașul Bragadiru, se află o persoană căzută.

La fața locului, s-au deplasat imediat polițiștii orașului Bragadiru, care au constatat că cele sesizate se confirmă, găsind un bărbat ce prezintă urme de sânge pe haine.

De asemenea, la fața locului s-au deplasat 2 echipaje medicale, care acordă primele îngrijiri victimei.

La acest moment, polițistii efectuează verificări și investigații pentru stabilirea situației de fapt și de drept, precum și pentru identificarea și depistarea posibilelor persoane implicate în eveniment.”, se arată în comunicatul oficial al poliției.

Echipajele medicale sosite la fața locului, i-au acordat bărbatului primele îngrijiri, după care l-au transportat la spital, unde din păcate, a murit.

În urma acestui incident, polițiștii orașului Bragadiru au deschis o anchetă și au identificat un bărbat, în vârstă de 34 de ani, bănuit de comitera faptei, care ulterior s-a predat la Secția 19 Poliție din București, de unde a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov.

Oamenii legii efectuează în aceste momente cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, iar urmărirea penală este în competența exclusivă a procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Citește și Florin Salam, interzis la o nuntă în Focşani. Manelistul trebuia să cânte pentru un clan faimos de interlopi