Nuntă mare în politica românească! Fiul ”baronului” Corneliu Bichineț s-a căsătorit. Mirii au fost nășiți de europarlamentarul PMP Eugen Tomac și soția lui

Paula și Corneliu Bichineț Jr și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, în acest weekend, la Iași. La evenimentul care s-a desfășurat într-un restaurant de lux au participat peste 300 de invitați. Nunta a fost una cosmopolită, însuși nasul mare recunoscând că au fost “laolaltă, mai multe seminții, români, sași, maghiari, italieni, belgieni, arabi”.

12 sept. 2023, 16:48
Nuntă mare în politica românească! Fiul ”baronului” Corneliu Bichineț s-a căsătorit. Mirii au fost nășiți de europarlamentarul PMP Eugen Tomac și soția lui

A fost nuntă mare în politica românească, iar socrul mare abia și-a mai încăput în piele de fericire. Toată noaptea a împărțit cu generozitate bani la lăutari, la bucătari și la ospătari, scrie Vremea Nouă. De la nuntă nu au lipsit nici etnicii romi din comuna Grajduri, finii lui Bichineț. Femeile rome nu au renunțat la ținuta specifică etniei lor nici măcar cu această ocazie.

Toată nunta, socrul mare a fost extrem de fericit. Îi sorbea din ochi pe cei doi miri, care erau ca scoși din cutie. Mireasa a purtat o rochie extrem de elegantă, realizată la un atelier din Iași. Nșa mare, doamna Tomac, a purtat o rochie roșie, realizată la o casă de modă din Chișinău.

Citeste si Soţia lui Corneliu Bichineţ, fost preşedinte al CJ Vaslui, găsită moartă în casa fiului ei din Bruxelles. Avea 57 de ani şi nu a acuzat vreo boală!

Nuntă mare în politica românească! Fiului ”baronului” Corneliu Bichineț s-a căsătorit

Nici socrul mare nu a trecut neobservat la capitolul ținută. Acesta a optat pentru un sacou elegant, cu buzunare largi, în care să încapă toți banii cu care a aruncat în stânga și-n dreapta.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, cu binecuvântarea nașilor și sprijinul prietenilor, am putut organiza nunta copiilor noștri, Corneliu și Paula. Mulțumesc celor care au fost alături de noi și au jucat, laolaltă, mai multe seminții, români, sași, maghiari, italieni, belgieni, arabi. Toți sunt prietenii mei sau ai lui Corneliu. Le mulțumesc, din suflet, și celor care nu au mai ajuns la nuntă, pentru că, astfel, s-au creat locuri și pentru cei pe care nu i-am chemat, însă, au ținut să fie aici. La toți, vă urez multă sănătate, fericire și bucurii în suflet! Un tată aproape fericit!”, a scris seniorul pe Facebook.

Romii invitați la eveniment au făcut un adevărat spectacol

Finalul nunții a fost cu adevărat spectaculos. Acolo și-au dat măsura talentului cele trei familii de romi invitate. Mai exact, atunci când s-au jucat găina și Perinița.

Și momentul de final, atunci când mireasa își intră în rolul de gospodină, iar mirele în rolul de cap de familie, a fost unul special. Așezați pe două scaune, mireasa cu șorț de bucătărie și basma pe cap, iar mirele cu pălărie de paie în cap, au asistat la o serie de dansuri țigănești.