Nuntă Simona Halep. Ilie Năstase a pregătit darul: „Ceva simbolic, că e mai bogată decât mine”

Ilie Năstase a fost primul care a dezvăluit că Simona Halep şi Toni Iuruc îşi vor uni destinele pe 15 septembrie.

15 sept. 2021, 15:00
Nuntă Simona Halep. Ilie Năstase a pregătit darul: „Ceva simbolic, că e mai bogată decât mine”

Nuntă Simona Halep. Campioana nooastră se mărită miercuri, 15 septembrie, cu Toni Iuruc, în vârstă de 42 de ani, cu care s-a logodit la începutul lunii iunie.Ilie Năstase, fost lider ATP, este unul dintre invitaţii de seamă de la cununia civilă a Simonei Halep. Deşi jucătoarea de tenis i-a sugerat lui să nu-i aducă cadouri, acesta spune că îşi va face totuşi apariţia cu ceva simbolic, scrie Relitatea Sporitvă.

„Am dat-o de gol pe Simona pentru că am fost întrebat ce fac pe data de 15 septembrie. Eu ştiam ce fac şi nu puteam să mint. Simona mi-a spus să nu îi duc daruri sau bani. Dar mă duc, totuşi, cu un buchet de flori şi nişte bani. Ceva simbolic, că ea e mai bogată ca mine.”, a declarat Ilie Năstase.

Viitori îndrăgostiți au părăsit locuinţa sportivei şi se pregătesc acum de cununia civilă, care va avea loc la ora 16:00. Simona Halep și Toni Iuruc vor semna certificatul de căsătorie la malul mării, ceremonia de cununie urmând a fi oficializată de către primarul Constanţei, Vergil Chițac. Ulterior va fi organizată o petrecere la un club de fițe din Constanța, unde nașul cuplului este acționar. Printre artiștii care ar urma să cânte la petrecere sunt Loredana Groza, Dan Bittman și formația machedonească Pindu. Simona Halep și Toni Iuruc vor face doar cununia civilă, astfel că sportiva nu se va îmbrăca în mireasă.

Klaus Iohannis, invitat la cununia Simonei Halep. Măsuri drastice luate de sportivă

Nuntă Simona Halep. Şi Adina Buzatu a vorbit despre cununia Simonei Halep cu Toni Iuruc, ce va avea loc astăzi.  Reacția stilistei vine în contextul în care s-a ocupat de ținutele unora dintre invitații cu eveniment și în contextul în care nu vom vedea prea multe fotografii de la eveniment, pentru că cei doi miri le-au interzis invitaților să facă publice imagini.

„Mulți dintre bărbații care vor fi azi la petrecere ne-au vizitat și și-au achiziționat ținuta. Ce pot să vă spun este că invitații sunt cu adevărat atenți să arate bine, să se îmbrace bine și se pregătesc pentru eveniment, ceea ce mi se pare și normal. Este un eveniment de mare anvergură. Președintele Iohannis a confirmat venirea și deci vă dați seama că va fi un standard foarte înalt.

Simona Halep se mărită. Tatăl jucătoarei de tenis a dat detalii: „Nuntaşii nu au voie să filmeze nimic”. Cine sunt naşii

Vor alege majoritatea ținute elegante, pentru că nu a fost un dress-code foarte clar, specificat și atunci majoritea vor alege clasic – elegant”, a declarat Adina Buzatu, în direct la B1 TV.

Întrebată la ce ne-am putea aștepta de la ținuta Simonei Halep, Adina Buzatu a spus că nu știe nimic.

„La mireasă nu știu. Eu îmbrac bărbați și sunt focusată pe asta, dar sunt sigură că va alege o variantă simplă, foarte fină și foarte frumoasă. Are consultanți în jurul ei și se vor agita toți să fie cea mai frumoasă mireasă din lume”, a mai spus stilista.

Toni Iuruc, în vizită la mireasa Simona Halep


loading...