Nuntă „spartă” de poliţie, imagini uluitoare din Israel. Nuntaşii au fost luaţi pe sus de mascaţi VIDEO

Politia israeliană a descins în fortă şi a oprit o nuntă în plină pandemie. Potrivit imaginilor, aproape toţi nuntaşii au fost luaţi pe sus după ce au încălcat regulile impuse de guvernul de la Ierusalim.

15 oct. 2020, 14:02
Nuntă „spartă” de poliţie, imagini uluitoare din Israel. Nuntaşii au fost luaţi pe sus de mascaţi VIDEO

Incidentul s-a petrecut la Giv’at Ze’ev, o aşezare evreiască din Cisiordania, aflată la 5 km nord-vest de Ierusalim. Pe reţelele de socializare au circulat informaţii cum că nunta ar fi fost organizată pe ascuns, iar poliţia a descins la adresă în urma unor reclamaţii ale vecinilor.

Citeşte şi Franţa, în stare de urgenţă. Parisul se închide pe timp de noapte, restricţii de circulaţie între orele 21.00 şi 06.00

Brutalitatea forţelor de ordine a făcut însă ca videoclipul să devină viral pe reţelele de socializare, iar ziarele au încercat să afle amănunte de la nuntaşii săltaţi de poliţie. Yitzchak Pollack (27 ani), fratele miresei a cărei nuntă a fost întreruptă miercuri seară, a fost eliberat joi şi plasat în arest la domiciliu, după care a povestit calvarul prin care a trecut: „Polițiștii au intrat în casă și au spus că vor să o ia pe mama, să o aresteze. Am intrat în panică şi m-am aşezat în fața ei. Nu am vrut să se termine rău, dar poliția a început să mă împingă și să folosească forța. Am văzut că mama e gata să cadă și apoi un polițist m-a lovit cu pumnul, mi-a zis că mă arestează, m-a pus la pământ şi a continuat să mă lovească. S-a terminat foarte prost„.

În schimb, poliţia susţine că Yitzchak a alunecat pe uleiul de la sticlele sparte pe podea şi s-a tăiat în cioburi, de acolo rănile suferite.