Nutriţionist: Carnea roşie e cancerigenă şi terminaţi cu produsele lactate că nu fac bine

Sa ne alimentam sanatos a devenit o adevarata provocare in ziua de azi. Indiferent ca vorbim de legume, fructe sau de carne, orice aliment are contraindicatiile sale si aproape ca nici nu mai stii ce e bine sa mai mananci.

22 sept. 2016, 17:13
Nutriţionist: Carnea roşie e cancerigenă şi terminaţi cu produsele lactate că nu fac bine

Carnea rosie e dovedita a fi cancerigena! Ea daca este preparata, este din categoria 1, care este la fel de toxica cum este azbestul sau cum este tutunul. Terminati cu produsele lactate, ca nu fac bine! Cancerul de prostat la domni: creste imens de mult daca consumam mult lapte. Nu trebuie sa mancam numai fibre, adica numai salata. Mai mult de 50-60 de g de carne pe zi, interzic. Cel mult 50-60 de grame de carne pe zi. Daca e mai mult, riscul sa faci cancer e de 30-40 la suta. Neaparat putin carne la copil! N-are nevoie de carne, are nevoie de aminoacizi, pt ca proteinele animale nu intra in celula, ele se formeaza in celula din aminoacizi. Dupa cum intr-o soba nu bagi copacul, ci aschii din el„, a declarat nutritionistul Virgiliu Stroescu, potrivit stirilekanald.ro.

Organismul uman nu va suferi deloc daca din cand in cand uitam sa-i dam proteina animala. Ba chiar ne va multumi.

Produsele lactate nu sunt sanatoase pentru omul adult, numai pentru copil. Proteinele animale nu sunt sanatoase, ca au mult colesterol, au multi hormoni, au grasime animala, favorizeaza boala canceroasa, dau inflamatii, adica am vreo 40 de bucurii din astea la hrana animala„, spune medicul.

Mesele zilnice trebuie sa fie cat se poate de sanatoase si sa ajute organismul la digestie si la tranzit, nicidecum sa il ingreuneze.

Medicii si nutritionistii recomanda hrana vegetala datorita continutului ridcat de fibre, care ajuta la digestie. Ele faciliteaza trecerea alimentelor prin intestine si previn ca acestea sa se depuna pe pereti. Asta nu inseamna ca trebuie sa consumam numai fibre, insa aportul lor proteic poate inlocui cu succes carnea.

Daca consumam putina soia, fasole, mazare linte, soia are, de exemplu, 40 la suta proteina…carnea are 10-15„, adauga nutritionistul.

Specialistii sunt foarte sceptici chiar si cu privire la carnea de peste.

Peste concentreaza de 20 pana la 30 de ori substante toxice in el. Si metalele acestea grele, care sunt nenorocire, care sunt cancerigene„, spune Virgiliu Stroescu.

Citeşte şi Incredibil! Ce se întâmplă în corpul tău când nu mai mănânci carne deloc