Nuţu Cămătaru are vilă de lux pe malul mării

Din vile de lux, din nou în penitenciar. Nuţu Cămătaru nu poate merge deocamdată în vacanţă, la palatul pe care-l are într-un cartier exclusivist din Constanţa. El se află pentru 21 de zile la Penitenciarul din Rahova.

RomaniaTV.net
15 mai 2012, 14:25
Nuţu Cămătaru are vilă de lux pe malul mării

Nuţu Cămătaru a fost adus la Penitenciarul Rahova, luni seară, în jurul orei 17.00. Interlopul va sta în închisoare până pe 24 mai, atunci când magistraţii vor lua o decizie în ceea ce-l priveşte.

Din acest motiv, Nuţu Cămătaru va amâna, cel puţin pentru o perioadă, sejurul pe care şi-l petrece în fiecare an la vila sa de lux din Constanţa. Vecinii spun că tot cartierul ştie când vine Nuţu Cămătaru acasă, pentru că dă muzica la maxim, iar petrecerile ţin până în zori.

Cartierul bogaţilor din Constanţa a fost ridicat acum câţiva ani, pe un teren concesionat de Primărie. O vilă în acest cartier costă între 500.000 de euo şi un milion de euro, conform site-urilor imobiliare. Printre cei care locuiesc în acest cartier, se numără viceprimarul Constanţei, foşti sau actuali consilieri locali, dar şi comisari ai Gărzii Financiare.

Potrivit presei centrale, Nuţu Cămătaru a cumpărat casa în urma unei mega-afaceri a autorităţilor locale din Constanţa. Două hectare au fost concesionate la preţuri mici şi revândute la preţuri mult mai mari.