Nuțu Cămătaru l-a prins pe hoțul care i-a furat motocicleta. Gestul neașteptat făcut de interlop

Nuțu Cămătaru l-a surprins cu ani în urmă pe un bărbat care a încercat să îi fure motocicleta, interlopul fiind un mare iubitor de motoare.

27 nov. 2022, 08:44
Nuțu Cămătaru l-a prins pe hoțul care i-a furat motocicleta. Gestul neașteptat făcut de interlop

Despre Ion Balint, cunoscut drept Nuțu Cămătaru, se știe că este iubitor de motoare puternice, iar în trecut a avut o motocicletă sport. Ani la rând a fost liderul lumii interlope din București și nimeni nu ar fi crezut că cineva va încerca să fure de la acesta, însă , un veteran al pușcăriei și-ar fi făcut curaj cu ani în urmă, potrivit spynews.ro.

Citește și: Adi Minune şi Nuţu Cămătaru s-au împăcat după zece ani de la scandalul lui Nuţulică, acuzat de tentativă de omor

Nuțu Cămătaru și-a lăsat motocicleta nesupravegheată, iar Marian M. a încercat să fugă cu ea. Pentru că era imposibil să o pornească , ar fi luat-o de ghidon și a încercat să plece pe lângă vehicul. Bărbatul ar fi fost prins imediat.

Hoțul se aștepta să fie bătut, dar a avut parte de o surpriză. După ce a văzut cât de necăjit este cel care a încercat să-l jefuiască, Nuțu Cămătaru s-a înduioșat și i-a dat mâncare și un pachet cu haine. După aceast eveniment, individul a fost suprins din nou în timp ce fura și a fost condamnat la închisoare, fiind considerat uneul dintre cei mai indisciplinați deținuți.

Citește și: George Mihăiţă a vrut să-l cunoască pe Nuţu Cămătaru: „Să-l văd cum se poartă, cum se uită la tine”