Nuțu Cămătaru, motivul pentru care a ales să nu îl distrugă pe Gigi Becali. Cum s-a răzbunat interlopul pe Marian Vanghelie

Gigi Becali a recunsocut că a apelat de mai multe ori la ajutorul lui Nuțu Cămătaru, dar susține că doar s-a împrumutat de la acesta când avea nevoie să acopere pierderile de la cazino.

10 dec. 2021, 22:00
Nuțu Cămătaru, motivul pentru care a ales să nu îl distrugă pe Gigi Becali. Cum s-a răzbunat interlopul pe Marian Vanghelie

Nuțu Cămătaru, motivul pentru care a ales să nu îl distrugă pe Gigi Becali. Codin Maticiuc, autorul cărții despre Nuțu Cămătaru, spune că interlopul a decis să nu facă publice toate întâmplările dintre el și Gigi Becali, relația dintre cei doi fiind una mult mai profundă și cu mai multe implicaţii!

Nuțu Cămătaru, motivul pentru care a ales să nu îl distrugă pe Gigi Becali

„Nuțu mi-a povestit foarte multe lucruri de Gigi, lucruri pe care amândoi am ales să nu le punem în carte. Multe rău. L-ar fi pus într-o lumina proastă și am decis să nu le publicăm. L-a ajutat de „n” ori pe Gigi, așa mi-a spus Nuțu”, a spus Codin Maticiuc într-o discuție cu Cozmin Gușă la Gold FM.

Gigi Becali lămureşte relația cu Nuțu Cămătaru. „Îi mai ceream 100-200 de mii de euro la cazinou. În rest, minciuni!”

Cum s-a răzbunat interlopul pe Marian Vanghelie

Un alt personaj care n-ar fi trebuit să apară în paginile cărții este Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5. „Vanghelie nu trebuia să apară în carte, dar la Denise Rifai în emisiune a declarat că nu îl știe pe Nuțu. Și asta l-a deranjat pe Nuțu. Eu îi adusesem cartea să îmi dea bunul de tipar, să văd că e de acord. Să nu avem discuții, vorba aia, că numai discuții cu Nuțu nu îmi trebuie. Și atunci mi-a zis de Vanghelie și așa apărut în epilog”, a precizat Codin Maticiuc.

Dumitru Dragomir spune adevărul despre relația dintre Gigi Becali şi Nuțu Cămătaru. Sunt bani mulţi în joc!

Marian Vanghelie ar fi apelat la ajutorul lui Nuțu Cămătaru pentru a obține voturi!