O a treia victimă apare în scandalul lui Visarion Alexa: „Îmi trimitea ursuleţi cu inimioare”

O a treia victimă apare în scandalul lui Visarion Alexa. După ce o femeie de 37 de ani l-a reclamat pentru hărțuire şi o alta a acuzat, sub protecția anonimatului, că ar fi fost violată de preot, numărul presupuselor victime începe să crească.

21 sept. 2022, 16:57
O a treia victimă apare în scandalul lui Visarion Alexa: „Îmi trimitea ursuleţi cu inimioare”
O a treia victimă apare în scandalul lui Visarion Alexa

O a treia victimă apare în scandalul lui Visarion Alexa, cu care părintele ar fi încercat să aibă o relație mai mult decât profesională. Femeia a postat un mesaj pe reţelele de socializare, în care povesteşte gesturile exagerate pe care le-a făcut preotul.

Citeşte şi: Visarion Alexa, la poliție pentru a semna controlul judiciar. Noi stenograme incendiare din dosarul preotului acuzat de agresiune sexuală

O a treia victimă apare în scandalul lui Visarion Alexa

Pr. Visarion Alexa m-a contactat prima data in timpul campaniei dinaintea referendumului „pentru familie”. Zicea dansul ca vrea sa ma invite la biserica sa dezbatem. Am acceptat, sigur. Cativa jurnalisti independenti au zis ca ar fi si ei interesati sa participe. Intalnirea nu a avut loc, chit ca am postat cateva reminder-uri.

Am mai primit ulterior cateva mesaje de la domnia-sa – versete, pilde. Am raspuns, cand am raspuns, politicos – intotdeauna folosind pronumele de politete. Dl pr. imi mai trimitea cand si cand ursuleti cu inimioare care la un moment dat au incetat. Orice femeie matura din Romania stie ca atunci cand primeste ursuleti cu inimioare trebuie sa fie sobra si laconica. Ce vreau sa zic e ca scandalul nu ma mira foarte tare.

PS. am dovezi si cu reminder-urile si cu ursuletii cu inimioare. Deci save your breath daca vreti sa ma convingeti ca a fost imaginatia mea„, scrie femeia pe Facebook.

Deocamdată, preotul se află sub control judiciar. El a fost înregistrat doar audio de către femeia care îl acuză că a agresat-o sexual. În continuare, procurorii ar putea dispune o percheziție informatică, ceea ce înseamnă că telefonul preotului ar fi expertizat. În plus, ar urma și percheziții domiciliare, dar și audierea unor noi martori. În funcție de ancheta judiciară, o decizie va fi luată și de către Patriarhie, potrivit purtătorului de cuvânt al BOR, Vasile Bănescu, părintele va fi chemat în zilele următoare pentru a da o declarație celor de la Arhiepiscopie.