O actriță din serialul „Beverly Hills, 90210” este în comă. Cu ce boală a fost diagnosticată

O actriță din serialul „Beverly Hills, 90210” este în comă. Denise Dowse, în vârstă de 64 de ani, se luptă pentru viaţa ei, după ce s-a îmbolnăvit de o „formă virulentă de meningită”.

10 aug. 2022, 17:22
O actriță din serialul „Beverly Hills, 90210” este în comă. Cu ce boală a fost diagnosticată

O actriță din serialul „Beverly Hills, 90210” este în comă. Denise era directoarea adjunctă a liceului West Beverly Hills, unde învățau presonajele principale din seria televizată.

Vestea a venit ca un trasnet pentru fani, atunci când sora actriței, Tracey, a dat vestea  pe o rețea de socializare, solicitând „sprijin și rugăciuni” pentru vedeta din „Beverly Hills, 90210”.

Citeşte şi: Actrița Anne Heche, în stare gravă după un accident rutier. Maşina a luat foc după ce a lovit o casă VIDEO

O actriță din serialul „Beverly Hills, 90210” este în comă

Tracey a explicat că Denise „se află în prezent în spital, într-o comă cauzată de o formă virulentă de meningită”, dar nu a dezvăluit când au început problemele de sănătate ale surorii ei, scrie Okmagazine.ro.

Meningita este inflamația membranelor protectoare din jurul creierului și măduvei spinării, ca urmare a unei infecții bacteriene sau virale a lichidului care înconjoară creierul și măduva spinării. În cazul actriței, coma nu a fost indusă medical, acest detaliu demonstrând faptul că artista suferă de o formă severă a bolii.

Denise Dowse a mai apărut în producții precum „Grey’s Anatomy”, „The X-Files”, „Criminal Minds”, „Bones”, „ House”, „Monk”, „Law & Order”, „Gilmore Girls”, „Charmed”, „The Bernie Mac Show”, „Nip/Tuck”, „Moesha”, „Sister, Sister”, „ER”, „ Step by Step”, „Buffy the Vampire Slayer”, „Seinfeld” și „Full House”.