O adolescentă de 13 ani a căzut de la etajul doi. Fata încerca să iasă pe furiş din casă

O adolescentă în vârstă de 13 ani, din judeţul Cluj, care a încercat să iasă pe furiş din casă, ajuns la spital după ce a căzut de la etajul doi.

29 iun. 2022, 20:51
O adolescentă de 13 ani a căzut de la etajul doi. Fata încerca să iasă pe furiş din casă
O adolescentă de 13 ani a căzut de la etajul doi

O adolescentă de 13 ani a căzut de la etajul doi. Incidentul s-a petrecut în Turda, judeţul Cluj. Fata a ajuns de urgenţă la spital.

O adolescentă de 13 ani a căzut de la etajul doi. A ajuns de urgenţă la spital

Citeşte şi O fetiţă în vârstă de trei ani a căzut de la etajul trei al unui bloc din Braşov. A ajuns la spital cu multiple traumatisme

Fata în vârstă de 13 ani a căzut de la etajul doi, în timp ce încerca să iasă noaptea din casă. Copila s-a rănit destul de grav, după ce a căzut pe o saltea improvizată.

„La data de 28 iunie a.c., în jurul orei 01.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda au fost semnalaţi cu privire la faptul că, pe strada Lianelor din municipiu, o minoră ar fi căzut de la etajul unei clădiri.

În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului constatând faptul că minora în vârstă de 13 ani ar fi sărit de la etajul 2 pe o saltea improvizată, cu intenţia de a ieşi afară din casă, întrucât uşa a fost încuiată de un membru al familiei fără a avea intenţia de a o supune unui pericol”, a anunţat, miercuri, Poliţia Judeţeană Cluj.

Potrivit sursei citate, adolescenta a fost transportată la o unitate medicală pentru mai multe investigaţii de specialitate.

Citeşte şi Băieţel de un an, în stare gravă după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc