O fetiţă în vârstă de trei ani a căzut de la etajul trei al unui bloc din Braşov. A ajuns la spital cu multiple traumatisme

O fetiţă în vârstă de trei ani a căzut de la etajul trei al unui bloc de locuinţe din municipiul Braşov. Primele date arată că fetiţa este în viaţă după ce a primit asistenţă medicală la faţa locului și a fost dusă la spital.

03 iun. 2022, 15:01
O fetiţă în vârstă de trei ani a căzut de la etajul trei al unui bloc din Braşov. A ajuns la spital cu multiple traumatisme
O fetiţă în vârstă de trei ani a căzut de la etajul trei al unui bloc din Braşov

O fetiţă în vârstă de trei ani a căzut de la etajul trei al unui bloc din Braşov. Incidentul a avut loc în jurul orei 11:55, pe strada Fundătura Hărmanului din municipiul Braşov, transmite Inspectoratul de poliţie al judeţului.  Nu se cunosc împrejurările în care fetiţa, în vârstă de trei ani, a căzut de la etajul trei al unui imobil.

Anchetă a Poliţiei după ce o fetiță de trei ani a căzut de la etajul trei al unui bloc din Braşov

Copila a suferit politraumatism prin precipitare de la înălţime şi în primă fază a fost asistată medical la faţa locului, fiind dusă la Spitalul de Pediatrie Braşov de către echipajul SMURD, precizează ISU Braşov, conform Monitorul de Braşov.

Copil de un an, aruncat de la etaj de bona lui. Părinții erau plecați la serviciu. „Stătea întins la pământ, părea că doarme”

Polițiști din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Brașov efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului.

Un copil de aproape doi ani a murit după ce mama l-a scăpat de la etajul patru

Acum două săptămâni, o adolescentă din Bucureşti s-a aruncat de la etajul 4, de teama examenului de capacitate. Medicii prezenți la fața locului au reușit să o stabilizeze și au dus-o de urgență la Spitalul Grigore Alexandrescu. Adolescenta era în stare foarte gravă, suferind mai multe traumatisme şi fracturi. În momentul în care s-a aruncat de la etaj, fata se afla în casa cu bunica. Potrivit unor surse citate de România TV, fata ar fi recurs la acest gest de teama unui eşec la examentul de Evaluare Naţională. Mai mult, adolescenta ar avea probleme psihice și nu se află la prima tentativă de suicid.