O adolescentă de 16 ani s-a aruncat de pe bloc din cauza relaţiei cu o altă fată

O adolescentă de 16 ani din Baia Mare a supravieţuit ca prin minune după ce s-a aruncat în gol de la etajul 6, la începutul lui decembrie 2015. Fata spune că a recurs la gestul dispert din cauza relaţiei pe care o avea cu o altă fată, colegă de liceu.

RomaniaTV.net
08 ian. 2016, 10:45
O adolescentă de 16 ani s-a aruncat de pe bloc din cauza relaţiei cu o altă fată

Tânăra de 16 ani care s-a aruncat în gol de la etajul 6 al unui bloc din Baia Mare la începutul lunii decembrie 2015 susține că a făcut acest gest din cauza relației pe care o începuse cu o altă fată.

„A fost obligată! Nu știam de relația ei cu o altă fată, colegă de liceu”, a declarat Maria, mama Dianei, potrivit actualmm.ro. Femeia susține că a depus plângere la poliție pentru că pe telefonul Dianei, fata cu care ar fi avut o relație continuă să o sune insistent la ore nepotrivite.

„Te iubesc iubirea mea mult. Ești îngerașul meu. Ești sufletul meu. Ești totul pentru mine. Am să lupt pentru noi oricât ar trebui. Nu vreau să te pierd niciodată. Te iubesc, viața mea”, este mesajul primit de Diana de la ibutia ei pe 16 decembrie, la zile bune după nefericitul incident.

De pe patul de spital, adolecenta a povestit de ce a încercat să-și pună capăt zilelor. „Am fost obligată de Gabriela. Eram pur și simplu prietene, două luni de zile, și de două săptămâni am fost împreună. Am fost obligată de ea. Eram amenințată că dacă nu sunt cu ea și sunt cu altcineva fată sau băiat, mă bate sau mă omoară. Prietenele știau și nu ziceau nimic. Am fost obligată și nu am găsit o altă soluție și nu vreau să facă și altcineva așa ceva, vreau să fiu salvată”, a declarat Diana.

Medicii sunt şi ei uimiţi de faptul că tânăra a avut o evoluţie bună. „În momentul de față starea generală și medicală a minorei este relativ bună, în sensul că ea a venit în stare de comă cu un politraumatism prin cădere de la alt nivel. A fost supusă în repetate rânduri la intervenții chirurgicale. Am solicitat și ajutorul unui coleg de la Cluj, care a venit aici, a rezolvat și fractura de bazin, pentru că fractura de bazin este o intervenție chirurgicală ortopedică destul de pretențioasă. A rezolvat această problemă, a durat cred că vreo 5 ore intervenția. A fost nevoie de foarte mult sânge pentru că pierduse mult sânge. Au fost și fenomene infecțioase. În prezent starea este bună. Sper din tot sufletul ca lucrurile să meargă bine și într-un timp relativ scurt să poată fi externată”, a spus dr. Vasile Pop, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Baia Mare.