O adolescentă din Constanţa a fost forţată să întreţină relaţii sexuale cu iubitul mamei

Judecătorii constănţeni au dispus marţi arestarea pentru o perioadă de 30 de zile a unui bărbat suspectat că a şantajat-o şi hărţuit-o pe fiica concubinei sale. Individul i-a pretins tinerei să întreţină raporturi sexuale cu el, altfel ar fi urmat să facă publice nişte poze compromiţătoare cu ea. Şi mai grav este faptul că, în planurile sale, suspectul a fost ajutat chiar de mama copilei.

27 ian. 2016, 10:48
O adolescentă din Constanţa a fost forţată să întreţină relaţii sexuale cu iubitul mamei

Mai exact, la data de 23 ianuarie 2016, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Dumitru-Gabriel Ciobanu, cercetat în stare de reţinere, pentru săvârşirea în stare de recidivă a infracţiunilor de şantaj, hărţuire şi violarea vieţii private, scrie libertatea.ro.

Citeşte şi Decizie luată de eleva violată din Vaslui, la un an de la scandal

Procurorii susţin că începând cu vara anului 2015 şi până vinerea trecută, atât direct, cât şi prin intermediul mamei acesteia, inculpatul i-a pretins în mod repetat persoanei vătămate A. D.-C., în vârstă de 16 ani, să întreţină cu acesta raporturi sexuale. Bărbatul o ameninţa pe copilă cu difuzarea de filmări compromiţătoare cu ea, filmări pe care acesta le realizase fără drept prin înregistrarea persoanei vătămate în timp ce se afla dezbrăcată în baia locuinţei ei în perioada în care inculpatul a trăit în concubinaj cu mama persoanei vătămate. De asemenea, anchetatorii spun că Dumitru-Gabriel Ciobanu a urmărit-o în mod repetat pe persoana vătămată în locurile pe care aceasta le frecventa şi a contactat-o telefonic şi prin intermediul reţelelor de socializare, transmiţându-i mesaje ameninţătoare şi obscene.

Citeşte şi Un buzoian care şi-a violat o fată de 14 ani şi a fost reţinut. Totul s-a aflat la un priveghi

În aceste condiţii, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa a admis propunerea formulată şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.