O adolescentă din Ploieşti care făcea echitaţie, violată de îngrijitorul de cai

O minoră din Ploieşti a fost violată în timp ce lua lecţii de echitaţie. Fata de 15 ani a fost atacată de un îngrijitor de cai.

07 apr. 2014, 12:10
O adolescentă din Ploieşti care făcea echitaţie, violată de îngrijitorul de cai

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat că duminică seară a fost sesizat, la numărul unic de urgenţă 112, faptul că o minoră de 15 ani din municipiul Ploieşti a fost violată de un îngrijitor de la Hipodromul Ploieşti.

Potrivit sursei citate, fata a fost cu mai mulţi prieteni la hipodrom, unde a urmărit cursele de cai, după care a rămas acolo cu o prietenă pentru a lua lecţii de echitaţie, scrie Agerpres.

La un moment dat, prietena acesteia a plecat acasă, iar minora a rămas singură cu îngrijitorul, fiind forţată de acesta să întreţină relaţii sexuale.

Victima a fost dusă la Serviciul de Medicină Legală Prahova, unde, în urma investigaţiilor, s-a stabilit că aceasta a fost forţată să întreţină relaţii sexuale.

Anchetatorii au întocmit dosar penal pentru viol, iar angajatul hipodromului, un bărbat din Ploieşti în vârstă de 44 de ani care este bănuit că ar fi comis fapta, a fost dus la Secţia 4 de Poliţie pentru audieri.

Bărbatul de 43 de ani este recidivist. Acesta a mai fost condamnat, dar pentru furt. Acum este cercetat şi va fi prezentat în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă. El riscă să stea 10 ani după gratii.