O adolescentă din Rusia a angajat un asasin să îi omoare mama. L-a rugat să nu omoare şi câinele

O fată de 16 ani din nordul Rusiei a fost reţinută în urma acuzaţiilor că ar fi angajat un asasin să-i omoare mama şi l-a rugat în mod special să nu ucidă câinele familiei. 

RomaniaTV.net
17 apr. 2012, 10:26
O adolescentă din Rusia a angajat un asasin să îi omoare mama. L-a rugat să nu omoare şi câinele

Adolescenta, al cărei nume nu a fost dezvăluit, a rugat un prieten din oraşul Vorkuta să-i împuşte mama în vârstă de 34 de ani, în schimbul sumei de 470 de dolari, potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei.

Fata se certa adesea cu mama ei, care i-a interzis să mai iasă cu băieţi, pentru că, spunea ea, din cauza lor nu se mai concentra la studii.

Dar cel care trebuia să comită crima a raportat-o pe fată la poliţie, care a reţinut-o săptămâna trecută, exact în momentul în care aceasta îi dădea cheile de la apartament „asasinului”.

Fata spera ca mama ei să moară repede şi fără dureri, a declarat procurorul, potrivit RiaNovosti.

Ea şi-a luat chiar măsuri pentru a proteja anumiţi „membri” ai familiei. Ea l-a rugat pe cel care trebuia să comită asasinatul să nu îi facă rău câinelui familiei, la care ţinea foarte mult.

Adolescenta mai luase în considerare şi uciderea tatălui, dar s-a răsgândit pentru că el era singurul care aducea un venit în casă.

Dacă va fi găsită vinovată, fata riscă 13 ani de închisoare.