O adolescentă din Satu Mare a paralizat din cauza nervilor! Medicii nu i-au găsit nici un tratament

O adolescentă, în vârstă de 14 ani din Satu Mare, a paralizat din cauza consumului nervos după ce doctorii Spitalului de Boli Contagioase nu au găsit nimic concret care să-i definească starea de sănătate. Din câte se pare, fata s-ar fi dus luni, 20 ianuarie 2020, la spital într-o stare destul de gravă.

RomaniaTV.net
28 ian. 2020, 09:49
O adolescentă din Satu Mare a paralizat din cauza nervilor! Medicii nu i-au găsit nici un tratament

După internarea în spital, fata a fost supusă analizelor medicale însă nu a primit nici un diagnostic pentru că medicii nu au găsit nimic în neregulă cu ea, astfel că nu a existat nici un tratament. Conform părinților acesteia, fata a paralizat pe patul de spital din cauza consumului nervos. 

Potrivit părinților, aceștia ar fi vrut să-și transfere fata într-un spital mai bun din alt oraș, însă medicii nu au acceptat, dorind ca adolescenta să rămână în Satul Mare. Cadrele medicale din Spitalul de Boli Contagioase au precizat că fata suferă de depresie și că singurul tratament este iubirea din partea apropiaților. 

”Pacienta la care faceți referire, o tânără în vârstă de 14 ani, a fost internată în Secția de Boli Infecto Contagioase Pediatrie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, în intervalul 21-25 ianuarie, cu diagnosticul „Stare post viroză respiratorie. Sindrom cefalgic. Tulburări de mers”.

În intervalul mai sus menționat, conform foii de observație, pacienta a urmat un tratament complex cu antibiotice, antiinflamatoare, antialgice și vitamine. Pacienta a fost supusă mai multor investigații de laborator, radiografii, CT cranian, puncție lombară, consult ortopedic etc. Menționăm faptul că medicul din cadrul secției i-a propus mamei internarea alături de fetiță, fapt refuzat de aceasta.

În data de 25 ianuarie 2020, pacienta a fost externată în stare ameliorată cu recomandarea de a reveni, la nevoie, la un consult de specialitate în cadrul Ambulatoriului Integrat. Mai precizăm că, din epicriza întocmită la externare, din relatările personalului medical din cadrul secției, nu reiese, sub nicio formă, faptul că pacienta ar fi paralizat din cauza consumului nervos. Și nici din alte motive”, se arată în poziția Spitalului Județean Satu Mare.