O vedetă de la Imperiul Leilor a fost prinsă drogată la volan. A primit un an de închisoare

O vedetă de la Imperiul Leilor a fost prinsă drogată la volan. După cazul Anei Morodan, care a scandalizat o ţară întreagă, o nouă persoană publică, din lumea modei, intră în atenţia publicului, după ce a fost prinsă de poliţişti conducând sub influenţa substanţelor interzise.

02 apr. 2023, 21:33
O vedetă de la Imperiul Leilor a fost prinsă drogată la volan. A primit un an de închisoare
O vedetă de la Imperiul Leilor a fost prinsă drogată la volan

O vedetă de la Imperiul Leilor a fost prinsă drogată la volan. Este vorba despre Ana Maria Saragia, care este cunoscută în mediile mondene bucureștene ca și designer vestimentar, postură din care, de altfel, a și participat la show-ul de televiziune „Imperiul Leilor”, difuzat de ProTV.

Citeşte şi: Ana Morodan, desfiinţată de o realizatore de radio: „Faza cu alcoolul nu este o greşeală, este inconştienţă totală”

O vedetă de la Imperiul Leilor a fost prinsă drogată la volan

Creatoarea de modă Ana Maria Saragia, care a fost condamnată, recent, la un an de închisoare cu suspendare și două luni și jumătate de muncă în folosul comunității, la „spații verzi”.

Tânăra trebuie să participe inclusiv la un program de reintegrare socială, iar dacă va încălca deciziile instanței, riscă să fie încarcerată la Penitenciarul de Femei Târgșor.

Conform magistraților, Ana Maria Saragia a fost oprită de un echipaj al Brigăzii de Poliție Rutieră, la data de 20 septembrie 2021, în jurul orelor 14:15, în timp ce conducea un Fiat Punto, pe o stradă din Sectorul 1. Aparatul Drugtest cu care a fost atunci testată a indicat faptul că aceasta consumase substanțe stupefiante.

Ca urmare, permisul i-a fost suspendat pe loc, fără drept de conducere, și a fost transportată direct la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici”, pentru analize.

Ana Maria Saragia nu a recunoscut că a fost condamnată și a menționat, în contexul unei declarații incoerente, că deși numele apare pe portalul instanțelor de judecată, este vorba de o altă persoană. „Nu… nu sunt eu. Dar cine sunteți… ce este Gândul… nu, nu este vorba despre mine …”, a spus Saragia, potrivit Gândul.ro.