O angajată a Consiliului Judeţean Botoşani a dispărut de acasă. Soţul acesteia a făcut un apel disperat pe facebook

O angajată a Consiliului judeţean Botoşani a dispărut de acasă, în urmă cu o săptămână. Disperat că nu mai ştie nimic despre femeie, soţul acesteia a postat un mesaj pe facebook în care îi roagă pe cei care ştiu ceva despre soţia să, să îl anunţe.

RomaniaTV.net
05 mai 2016, 06:58
O angajată a Consiliului Judeţean Botoşani a dispărut de acasă. Soţul acesteia a făcut un apel disperat pe facebook

Mina Daniela Torouş este expert la Unitatea judeţeană de monitorizare a serviciilor comunitare de utilităţi publice – Direcţia Servicii Publice din cadrul Consiliului Judeţean Botoşani. Nimeni nu mai ştie nimic despre aceasta de pe data de 28 aprilie. Femeia a dispărut de acasă şi nu a mau revenit, scrie btonline.ro.

„In data de 28.04.2016 sotia mea Torouş Mina Daniela a disparut de acasa si nu a mai putut fi contactata. Am anuntat disparitia la politie in 02.05.2016. Si organele de ancheta au incercat sa ia legatura cu ea, fara rezultat. In caz ca cineva are vreo informatie care sa ne ajute, va rog sa ma contactati. Multumesc !”, a postat Claudiu Torouş pe facebook.

Soţul femeii a anunţat dispariţia pe date de 2 mai iar poliţiştii botoşăneni au demarat o anchetă.

Citeşte şi Copil bolnav, alungat din spital de o doctoriţă: V-aţi dus la alt doctor şi vă faceţi că nu mă cunoaşteţi pe stradă