O angajată Metrorex, confirmată cu coronavirus. Colegii cu care a intrat în contact vor intra în izolare

O angajată Metrorex care își desfășoară activitatea în cadrul Biroului Achiziții, Servicii și Lucrări, sediul central, a fost confirmată cu coronavirus, fiind contact direct cu soțul acesteia, care a fost confirmat anterior, anunță compania. 

RomaniaTV.net
23 apr. 2020, 11:55
O angajată Metrorex, confirmată cu coronavirus. Colegii cu care a intrat în contact vor intra în izolare

Femeia în vârstă de 40 de ani nu intră în contact cu călătorii, fiind angajată în cadrul Biroului Achiziții, Servicii și Lucrări, sediul central.

Citește și: Ordonanţă Militară. Poliţia Capitalei face cotroale în staţiile de metrou

„Metrorex informează că în seara zilei de 22.04.2020, o angajată Metrorex ce își desfășoară activitatea în cadrul Biroului Achiziții, Servicii și Lucrări, sediul central, a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus, fiind contact direct cu soțul acesteia, care a fost testat și confirmat anterior bolnav pozitiv. Persoana în cauză este de sex feminin, cu vârsta de 40 de ani”, anunță Metrorex.

Potrivit Metrorex, angajata se află în concediu medical încă din 14 aprilie, însă colegii acesteia vor intra în izolare. 

„Prin specificul funcției, angajata nu are contact de niciun fel cu călătorii. În seara zilei de 22.04.2020, aceasta și-a anunțat șefii ierarhici că a fost testată și confirmată pozitiv. Precizăm că începând cu data de 14.04.2020, angajata Metrorex se afla în concediu de odihnă. Colegii acesteia, cu care a intrat în contact vor intra în izolare, iar locul de muncă unde își desfășura activitatea este dezinfectat”, mai comunică Metrorex.a