O asistentă medicală de 28 de ani din Anglia a murit, după ce a fost infectată cu coronavirus

O asistentă medicală în vârstă de 28 de ani din Anglia a murit zilele trecute după ce a fost infectată cu noul coronavirus.

RomaniaTV.net
16 apr. 2020, 05:32
O asistentă medicală de 28 de ani din Anglia a murit, după ce a fost infectată cu coronavirus

Copilul ei a fost adus pe lume prin cezariană, făcută de urgenţă, iar medicii spun că fetiţa se simte bine.

Citeşte şi COVID-19. Trei vaccinuri sunt în studii clinice, alte 70 sunt în curs de dezvoltare. Anunţ important făcut de OMS

Asistenta Mary Agyeiwaa Agyapong a lucrat la spitalul Luton şi Dunstable University Hospital timp de cinci ani.

Rhoda Asiedu şi Gloria Gyan, două prietene ale asistentei, au organizat o strângere de fonduri pe pentru soţul şi fiica asistentei, iar până acum au fost donate peste 20.000 de lire sterline.

Fundaţia Gates face apel la o colaborare internaţională în vederea creării unui vaccin împotriva coronavirusului

Fundaţia condusă de Bill şi Melinda Gates a făcut apel miercuri la o colaborarea internaţională în scopul creării unui vaccin pentru COVID-19 şi distribuirii lui în întreaga lume şi a anunţat donarea a 150 de milioane de dolari pentru combaterea pandemiei, informează AFP.

Când luptaţi cu un nou agent patogen precum COVID-19 şi veţi găsi un vaccin care să funcţioneze, veţi avea nevoie de miliarde de doze„, a declarat Mark Suzman, directorul executiv al fundaţiei.

Citeşte şi: Consilierul politic Roger Stone aruncă bomba: „Bill Gates a creat coronavirusul pentru vaccinări obligatorii şi microcipuri”

Există şapte miliarde de oameni pe planetă şi va trebui să vaccinăm practic toată lumea, dar nu avem capacităţile de producţie„, a adăugat el.

Cu peste o sută de încercări de creare a unui vaccin în derulare, „avem nevoie de grupuri internaţionale care să urmărească aceste eforturi, să le găsească pe cele mai susceptibile de succes şi să înceapă planificarea producţiei foarte devreme„, a spus Suzman.