Consilierul politic Roger Stone aruncă bomba: „Bill Gates a creat coronavirusul pentru vaccinări obligatorii şi microcipuri”

Consultantul politic Roger Stone a declarat luni că Bill Gates ar fi putut avea o implicare în crearea coronavirusului, astfel încât să poată planta microcipuri în capul oamenilor pentru a ști cine a fost testat pentru COVID-19.

RomaniaTV.net
14 apr. 2020, 08:30
Consilierul politic Roger Stone aruncă bomba: „Bill Gates a creat coronavirusul pentru vaccinări obligatorii şi microcipuri”

Ipoteza precum Bill Gates a jucat un rol în crearea și răspândirea acestui virus este deschisă unor dezbateri ample. Am prieteni conservatori care spun că este ridicol și alții care susţin această ipoteză”, a declarat Stone când a fost întrebat despre teoriile conspirației cu privire la pandemie.

Citeşte şi Africa, lovită de o nouă molimă, pe lângă COVID-19. Al doilea val de lăcuste e de 20 de ori mai mare decât primul, imagini teribile

El și alți globaliști folosesc acest virus pentru vaccinări obligatorii și pentru microcipuri, astfel încât să ştim persoanele care au fost testate”, a mai spus Stone.

Bill Gates a vorbit de multe ori despre o criză globală de sănătate, cum ar fi coronavirusul.

Boris Johnson, testat negativ cu coronavirus după ce a fost externat din spital

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a fost testat negativ cu coronavirus înainte de a fi externat duminică din spital, unde a fost internat timp de o săptămână pentru a fi tratat împotriva COVID-19, a declarat purtătorul său de cuvânt.

Testarea la ieșirea din spital este o procedură medicală standard, conform purtătorului de cuvânt al prim-ministrului Marii Britanii.

Citește și: Boris Johnson, discurs memorabil după ce a învins coronavirusul. Două asistente din Noua Zeelandă şi Portugalia i-au salvat viaţa VIDEO

Boris Johnson a fost internat mai multe zile la terapie intensivă după ce a fost infectat cu coronavirus. La ieșirea din spital prim-ministrul Marii Britaniei a declarat că le datorează viața cadrelor medicale care l-au tratat.