O asistentă medicală de la Spitalul Județean Galați a murit strivită de mașină după un accident. Bianca avea doar 25 de ani

O asistentă medicală de la Spitalul Judetean "Sf. Apostol Andrei" Galați și-a pierdut viața într-un accident rutier produs duminică seara, pe DN 25, între Piscu și Vames. Alături de Bianca în autoturism se mai afla și un tânăr de 27 de ani, care nu a suferit leziuni.

13 mart. 2023, 13:40
O asistentă medicală de la Spitalul Județean Galați a murit strivită de mașină după un accident. Bianca avea doar 25 de ani

Bianca era asistenta medicală la Spitalul Judetean „Sf. Apostol Andrei” Galați. Duminică seara, un accident rutier avea să-i curme viața.
Bianca a murit după ce s-a răsturnat cu mașina pe DN25. Tânăra de 25 de ani a pierdut controlul volanului, mașina rasturnându-se în afara carosabilului. Șoferița a fost aruncată în afara autoturismului și prinsă sub cupola vehiculului.

Citește și: Cod roşu de intervenţie: accident grav pe calea ferată, zeci de răniţi VIDEO

Alături de ea, în mașină pe scaunul din dreapta față se afla și un tânăr de 27 de ani. Din fericire, el nu a suferit răni grave.

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați a rezultat faptul că o tânără de 25 de ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe drumul mai sus menționat, în zona km 45, ar fi pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat, iar conducătoarea auto a fost aruncată în exterior și prinsă sub cupola autovehiculului.

În momentul producerii acestui eveniment rutier, în autoturism se mai afla și un bărbat, de 27 de ani, pasager pe bancheta față-dreapta, care nu a suferit leziuni.

Echipajul medical de la Serviciul de Ambulanță Județean Galați a acordat primul ajutor victimei și a efectuat manevrele de resuscitare, însă, din nefericire, a fost declarat decesul”, a anunțat IPJ Galați.

Citește și: Povestea tragică a lui Sebastian. Românul dat dispărut în Thailanda a fost găsit. Acesta era decedat și mâncat de rechini

Polițiștii au deschis dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă.

După aflarea veștii că Bianca a murit, colegii și cunoscuții tinerei de 25 de ani au transmis mesaje de condoleanțe familiei.

”Dumnezeu să o odihnească în liniște și pace! S-a ridicat la ceruri un suflet frumos”, ”Dumnezeu sa te odihnească în pace,Bianca…Multă putere familiei sa treacă peste acest cumplit eveniment..”, ”Colega noastra, Dumnezeu sa te odihneasca in pace!!!”.

”Mă uitam la chipul tău dintr-o fotografie postată de cineva și îmi păreai cunoscută și nu știam de unde…Apoi mi-am amintit… Erai de gardă cu o seară înainte să nasc, anul trecut în aprilie, ai venit și mi-ai luat tensiunea și am ascultat împreună bătăile inimii fetiței mele, îmi amintesc că mi-ai spus: ,,pare entuziasmată că vă veți cunoaște!”. Tot tu mi-ai făcut și câteva injecții, mi-ai spus că ai mai venit odată, dar dormeam atât de profund încât nu voiai să mă trezești…
Te admiram cât de drăguță și cât de frumoasă ești…
Îmi pare tare rău…
Dumnezeu să îți ofere liniște și mângâiere…
Păcat…”, a scris o fostă pacientă.

 

O maşină şi un camion s-au ciocnit, pe DN 72 / O persoană a murit, alta fiind rănită

O maşină şi un camion s-au ciocnit, luni, pe DN 72, în judeţul Dâmboviţa. O persoană a murit, alta fiind rănită.

”Intervenţie în cazul unui accident rutier, produs între un autoturism şi un autotren, în comuna I.L. Caragiale, DN 72.  Acţionează Detaşamentul Moreni cu o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD şi Detaşamentul Târgovişte cu o autospecială pentru descarcerare, iar SAJ DB cu un echipaj”, a transmis, luni, ISU Dâmboviţa.

”Pompierii au reuşit extragerea în scurt timp a victimelor din autoturism dar, din nefericire, victima inconştientă nu a putut fi resuscitată şi a fost declarată decedată”, a mai precizat sursa citată.

A doua victimă, conştientă, a fost preluată de ambulanţa SAJ şi transportată la UPU Târgovişte.