O avocată româncă, găsită moartă într-un apartament de lux din Franţa. Cine este principalul suspect

O tânără avocată româncă şi-a găsit sfârşitul, după ce a petrecut cu soțul ei, într-un apartament de lux, în Franța! Soțul femeii a fost cel care a sunat la numărul de urgență și a anunțat decesul.

RomaniaTV.net
26 iun. 2020, 07:50
O avocată româncă, găsită moartă într-un apartament de lux din Franţa. Cine este principalul suspect

El le-a spus anchetatoril că a găsit-o întinsă, la baza scărilor din casă. Criminaliștii însă au examinat cadavrul şi au concluzionat că femeia a fost ucisă. Acum soțul avocatei este reținut.

Medicii legişti au stabilit că rănile prezente pe trupul româncei nu puteau fi obţinute în urma unei banale căzături pe scări, aşa cum a declarat soţul ei în momentul în care a alertat poliţia. Procurorii cred că la mijloc este vorba despre o crimă, de aceea soţ, şi principalul suspect, a fost reţinut. Dacă va fi găsit vinovat pentru crimă, bărbatul riscă până la 30 de ani de închisoare.

Citeşte şi: Crimă din gelozie, în Baia Mare. Un bărbat şi-a ucis fosta iubită sub privirile fetiţei de 2 ani

Cei doi, românca şi soţul ei, cetăţean englez, locuiau în Marea Britanie, însă, în perioada pandemiei, în situaţia de urgenţă, au stat separat. În momentul în care s-au reîntâlnit, au ales să plece într-o vacanţă, în Franţa. Încă din prima seară, ei au petrecut şi au băut foarte mult alcool. A doua zi, în zori, românca a fost găsită moartă.

Vecinii le-au declarat anchetatorilor că toată noaptea, din apartamentul celor doi, s-au auzit ţipete.