O balerină celebră, fotografia anului. Imaginea a devenit virală pe Internet: „Iată cum s-a întâmplat”

O balerină celebră şi-a făcut nevoile în curte. Anastasia Volochkova, din Rusia, (45 de ani) se află în mijlocul unui scandal cu vecinii, după ce a fost surprinsă într-o ipostază rușinoasă. Potrivit spuselor sale, vecinii o urmăreau de ceva vreme pentru a o prinde pe "picior greşit".

17 sept. 2021, 11:09
O balerină celebră, fotografia anului. Imaginea a devenit virală pe Internet: „Iată cum s-a întâmplat”
O balerină celebră şi-a făcut nevoile în curte

O balerină celebră şi-a făcut nevoile în curte. Imaginile cu fosta prim-balerină a Teatrului Bolșoi au devenit virale pe Internet. Din cauza unor neînțelegeri cu vecinii, balerina a fost urmărită și pozată în această ipostază jenantă.

Citeşte şi: Una dintre cele mai faimoase balerine din lume a încetat din viaţă. Era numită „prim-balerină absolută”

O balerină celebră şi-a făcut nevoile în curte

Anastasia Volochkova a recunoscut că în imagine este chiar ea. Ba mai mult, aceasta a creat pe Instagram hashtag-ul care se traduce #facpipisubbrăduț, îndemnându-i pe internauți să-și spună părerea prin diverse poze sau filmulețe.

O femeie și-a dorit să se răzbune pe mine în acest mod. (…) Iată cum s-a întâmplat: mi-a fost lene să mă duc până în casă – unde am opt WC-uri, și am hotărât să fac pipi sub brad. Eu mă aflam în propria curte, iar ei m-au pozat, în timp ce se aflau ascunși în tufișuri. M-au urmărit mult timp, dorindu-și să se întâmple ceva. Spre norocul lor – s-a întâmplat”, a povestit ea râzând, potrivit life.ru.

În semn de răspus, pentru umilința la care a fost supusă în mediul online, aceasta a postat pe Instagram o serie de poze în care apare nud sau în costum de baie.

Pentru că sunteți atât de curioși să vedeți cum arată corpul meu, îmi expun în fața voastră nu doar trupul, dar și sufletul”, a fost o parte din mesajul scris de Volochkova în dreptul imaginilor.

https://www.instagram.com/p/CTeavfvIWsq/