Bătaie între tatăl vitreg și cel biologic ai unui copil, pe o stradă din Timișoara VIDEO

O bătaie a izbucnit între tatăl biologic și cel vitreg ai unui copil, pe o stradă din Timișoara. Conflictul a izbucnit după ce unul dintre bărbați a manifestat un comportament agresiv.

13 iul. 2021, 10:42
Bătaie între tatăl vitreg și cel biologic ai unui copil, pe o stradă din Timișoara VIDEO

O bătaie

între doi tați a izbucnit pe o stradă din Timișoara,  după ce unul dintre bărbați l-a lovit pe celalălat de față cu un copil. Conflictul de familie s-a desfășurat între tatăl vitreg și cel biologic ai copilului.

Tatăl natural își plimba fiul pe stradă, iar tatăl vitreg a oprit mașina în dreptul lor și l-a lovit pe celălalt bărbat, apoi l-a ameninţat că nu îşi va mai vedea copilul timp de două săptămâni. Bărbații au început să se înjure și să se îmbrâncească, chiar sub privirile înspăimântate ale micuțului.

Trecătorii care au asistat la teribilul incident au alertat 112. Oamenii legii sosiţi la faţa locului i-au legitimat pe cei doi şi i-au dus la sediul poliţiei pentru audieri.

O bătaie cruntă între o fată şi un băiat la un liceu din Tecuci

Bătaie cruntă

între o fată şi un băiat la un liceu din Tecuci. Incidentul s-a petrecut înaintea vacanţei de vară în timpul unei pauze.  Filmarea a devenit acum virală şi a atras atenţia autorităţilor, fiind deschis un dosar penal.

Din filmuleţ reiese că scandalul ar fi izbucnit iniţial între două fete, după care o fată apare bătându-se cu un băiat. Cei doi se lovesc în mod repetat, fata primind lovituri cu cotul în spate, în timp ce băiatul este lovit de aceasta cu picioarele. Unii dintre colegii celor doi încearcă să-i despartă, în timp ce alţii asistă amuzaţi la incident şi filmează.

„A fost un conflict spontan în sala de clasă, în timpul pauzei, între două eleve şi fratele geamăn al elevei agresate, deci toţi copii sunt din aceeaşi clasă. Totul a pornit de la nişte jigniri, nişte discuţii în ceea ce priveşte relaţia uneia dintre ele cu un băiat, nu ştiu, ceva legat de băieţi, de prietenii, de iubiri”, a precizat Cristina Bârzu, directorul Colegiului Naţional de Agricultură şi Economie Tecuci, citată de monitoruldegalati.ro.