O bătrână în vârstă de 84 de ani a fost bătută crunt chiar de fiica sa. Poliţia a deschis un dosar penal pentru violenţă

O femeie, în vârstă de 84 de ani, dintr-o comună din județul Vâlcea a fost bătută crunt de fiica sa în vârstă de 62 de ani, potrivit publicației Gazeta Vâlceană. Incidentul s-a produs în luna aprilie, iar victima a ajuns la spital în urma loviturilor.

RomaniaTV.net
23 mai 2020, 07:28

Oamenii legii au ajuns la fața locului și au constatat faptul că faptele sesizate se confirmă. Pe numele femeii de 62 de ani a fost emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de cinci zile, iar bătrâna de 84 de ani a fost transportată la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.

Citește și: „Pasiunea” pentru şofat l-a trimis după gratii. A furat un autobuz, un autocar şi un microbuz şi ar fi vrut să încerce şi un tren

”La data de 19 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Sutești au fost sesizați prin apelul unic de urgență, cu privire la un act de agresiune fizică exercitat de către o femeie, asupra mamei sale de 84 de ani, eveniment petrecut pe raza comunei Crețeni, sat Mrenești.  Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, împotriva femeii de 62 de ani, fiind emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, iar femeia de 84 de ani a fost condusă la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde a rămas internată”, potrivit IPJ Vâlcea.

Ulterior, magistrații au emis un ordin de protecţie de trei luni pe numele femeii din comuna Crețeni care și-a bătut mama. De asemenea, în cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie, cercetările fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani.

„Judecătoria Drăgășani a emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 3 luni de zile, dispunând evacuarea fiicei din locuința comună și obligația de a nu se apropia de mama ei la o distanță mai mică de 10 m” , potrivit IPJ Vâlcea.


loading...