O bucată din acoperişul Teatrului Evreiesc de Stat din Capitală s-a desprins din cauza vântului puternic

O bucată de 80 de metri pătraţi din acoperişul Teatrului Evreiesc de Stat s-a desprins, existând pericolul să se prăbuşească pe stradă. Pompierii au intervenit imediat pentru remedierea situaţiei.

RomaniaTV.net
25 ian. 2014, 18:49
O bucată din acoperişul Teatrului Evreiesc de Stat din Capitală s-a desprins din cauza vântului puternic

Maia Morgenstern, directorul instituţiei, a spus că bucata de tablă cu scânduri, cât jumătate din acoperiş, s-a desprins ca un capac, atârnând în afară, şi bucăţi din ea au căzut pe caldarâm, existând pericolul să se desprindă toată şi să se prăbuşească pe stradă, peste maşini, potrivit Mediafax.

Pompierii au intervenit timp de câteva ore pentru remedierea problemei, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Daniel Vasile.

Actriţa a mai declarat că perimetrul a fost izolat, angajaţii nemaiavând în prezent acces în instituţie, a cărei activitate a fost suspendată.

Citeşte şi: DEZASTRU în Capitală din cauza viscolului: Panouri despinse, tablă căzută de pe case, maşini avariate

Pe pagina oficială de Facebook a Teatrului Evreiesc de Stat din Bucureşti a fost publicat un mesaj care anunţă suspendarea spectacolului ce urma să se joace sâmbătă seară.

Având în vedere condiţiile meteo nefavorabile, ce au dus la deteriorarea acoperişului clădirii Teatrului Evreiesc de Stat, spectacolul ‘Stele rătăcitoare’, programat astăzi, 25 ianuarie 2014, ora 19.00, a fost suspendat. Biletele achiziţionate pentru acest spectacol rămân valabile pentru reprezentaţiile viitoare„, se arată pe pagina de Facebook a instituţiei.

De asemenea, se precizează că toţi cei care doresc returnarea contravalorii biletelor o pot face la casa de bilete a teatrului sau „luând legătura cu reprezentanţii site-urilor partenere de vânzare bilete online: bilete.ro, biletoo.ro, blt.ro, iabilet.ro, biletfan.ro”.

VEZI ŞI: Ninsoarea şi viscolul au făcut PRĂPĂD în Capitală. Când se află dacă SE ÎNCHID şcolile şi grădiniţele