O cântăreaţă de la noi, de urgenţă la medic. „E cea mai periculoasă boală”

Viaţa de vedetă nu te scuteşte de probleme de sănătate, iar asta o ştie foare bine Claudia Pavel, ex-Cream.

RomaniaTV.net
16 sept. 2015, 11:54

Artista Claudia Pavel a ajuns de urgenţă la medicul dermatolog, imediat după ce şi-a terminat vacanţa. Cântăreaţa s-a temut teribil că s-ar fi putut îmbolnăvi de cancer la piele, din cauza faptului că aluniţele i s-au înmulţit pe corp.

Cum îţi dai seama dacă o aluniţă devine periculoasă

„S-a terminat sezonul estival, sezonul de plajă, şi, ca orice femeie şi mamă responsabilă, am venit să îmi controlez aluniţele şi dacă mi-a mai apărut o pată nouă după atâta soare. Eu când eram mai mică am făcut destul de mult solar şi am tot amânat un control dermatologic al aluniţelor şi am decis să o fac pentru că sunt la vârsta în care femeile se maturizează şi înţeleg ce este important”, a spus artista, la Prima TV.

Cum detectezi semnele timpurii ale unui cancer de piele

Claudia s-a speriat din cauză că aluniţele i s-au înmulţit în timp şi a vrut părerea unui specialist, deoarece s-a temit de cancer de piele. „Îndemn atât femeile, cât şi bărbaţii să îşi facă controale. Cancerul de piele este cel mai periculos dintre toate şi trebuie să avem grijă de noi şi să ne facem măcar o dată pe an un control, să vedem cum stăm”, a adăugat Claudia Pavel.

Poziţionarea aluniţelor pe corp dezvăluie problemele cu care te confrunţi