Ruxi, la proba adevărului. Cu ce coleg de la ,,Sunt celebru, scoate-mă de aici! ar fi avut o aventură

Ruxi a intrat în atenția publicului, după ce a câștigat emisiunea „Bravo, ai stil!” de la Kanal D. Aceasta este îndrăgită și de urmăritorii ei de pe rețelele de socializare, acolo unde reușește să-i amuze pe internauți cu multe filmulețe pe care le postează.

26 nov. 2022, 15:43
Ruxi, la proba adevărului. Cu ce coleg de la ,,Sunt celebru, scoate-mă de aici! ar fi avut o aventură

Ruxi a intrat în atenția publicului, după ce a câștigat emisiunea „Bravo, ai stil!” de la Kanal D. ,,Ruxi Opulență”, așa cum mai este aceasta cunoscută, face parte din categoria  persoanelor publice foarte deschise și joviale.

Cu ce coleg de la ,,Sunt celebru, scoate-mă de aici! ar fi avut o aventură

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, la celebra proba ,,sosurile picante”, aceasta a fost foarte deschisă. Prima întrebare a fost una destul de incomodă și anume cu ce bărbat ar fi avut o aventură.

„Sunt două nume. Mă gândesc pe care să-l zic. Unul a fost acum 10 ani. Levent. Levent Sali. Dacă citești nu mănânc iute? Hai… îmi asum! (…) Nu acum. Eu nu l-am prins pe Sali în junglă”, a spus Ruxi.

Imediat aceasta i-a și dat voie gazdei emisiunii, Cătălin Măruță, să citească întrebarea cu pricina, semn că este total asumată.

,,Spune numele unui coleg de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” cu care ai avut o aventură. Cu Sali! Acum în junglă?!” a spus Cătălin.

Ruxi a mai fost întrebată și cu ce bărbat din România s-ar iubi fără să stea pe gânduri, iar ea a replicat imediat că cel cu care ar face marele pas este Andi Moisescu.

Citește și: Pe Theo Rose și pe Anghel Damian îi știe toată lumea, dar stai să vezi cum arată părinții acestuia. Din ce își câștigă existența socrii lui Theo Rose

Ruxi a câștigat „Bravo, ai stil!”

A câștigat publicul prin simpatie și prin ținutele spectaculoase pe care le-a purtat și care i-au adus și marele premiu. Deși în finală a ajuns cu Viviana Sposub, cea care a câștigat detașat a fost chiar Ruxi.

Cele două nu prea s-au avut la suflet, iar Ruxi nu a avut cuvinte prea mari de laudă la adresa Vivianei Sposub.

„Parșivă. Nu prea are educație suficientă. Frumoasă, sociabilă. Nu știe să se îmbrace”, a spus Ruxi despre Viviana Sposub.

Se știe că în ceea ce privește partea personală, Ruxi este o persoană discretă și nu e genul care să dea prea multe detalii despre iubiți sau despre despărțire atunci când se întâmplă acest lucru.

Citește și: Ce a făcut Irina Rimes cu primii bani câștigați din muzică: „Lumea mă iubește pentru ceea ce cânt, nu pentru ceea ce afișez”