O căruţă trasă de cal, imaginea României în Olanda, înaintea meciului de marţi

Presa olandeză ne ia peste picior înaintea meciului de marţi seară dintre "Portocala Mecanică" şi România, din preliminariile CM 2014.

RomaniaTV.net
16 oct. 2012, 08:21
O căruţă trasă de cal, imaginea României în Olanda, înaintea meciului de marţi

O căruţă trasă de cal pe o şosea este imaginea cu care De Telegraaf prezintă România înaintea meciului cu Olanda, programat pe Naţional Arena, în grupa D de calificare la Cupa Mondială din 2014, din Brazilia.

În ştirea video privind absenţa lui Adrian Mutu din primul „11” pe care Victor Piţurcă îl va alinia în faţa lui Van Persie & co., jurnaliştii olandezi au ales ca, pe lângă imaginile din conferinţa de presă a selecţionerului României, să introducă şi o imagine de ambianţă, surprinsă chiar în faţa cantonamentului de la Mogoşoaia al „tricolorilor”, în care apare o căruţă trasă de cal.

Meciul România – Olanda, din etapa a patra a grupei D din preliminariile CM 2014, se va disputa marţi seară, la ora 21.00, pe Naţional Arena. Înaintea partidei, România şi Olanda sunt în fruntea clasamentului, cu câte 9 puncte din tot atâtea posibile, dar batavii au un golaveraj superior.