O casă cu 29 de dormitoare a fost scoasă la licitaţie cu 200.000 de lire sterline. Cum arată interiorul

O casă cu 29 de dormitoate din Monmouth, Țara Galilor, a fost scoasă la vânzare cu un preț începând de la doar 200.000 de lire sterline. 

RomaniaTV.net
21 mai 2020, 07:19

Este posibil să nu fie momentul potrivit pentru achiziționarea unei proprietăți, însă oferta incredibilă este greu de refuzat pentru unele persoane. Casa este originară din secolul al XVII-lea și dispune de un teatru, o capelă și două terenuri de tenis.

Citește și: Condamnat la moarte prin Zoom, în cadrul unui proces de trafic de droguri. Premieră în justiţia din Singapore

A fost construită pentru familia ducelui de Beaufort, iar ulterior a fost transformată în școală. Proprietatea are 29 de dormitoare, un apartament al principiului, un apartament pentru personal, un bloc de clasă cu două etaje, un hostel cu două etaje, un teatru, o sacristie și o capelă.

Proprietatea incredibilă al cărui preț pornește de la 200.000 de lire sterline are, însă, o problemă. Interiorul casei trebuie renovat aproximativ în totalitate, în interior existând planșe și structuri putrezite.

În descrierea anunțului este menționat faptul că  „proprietatea este prezentată într-o stare de reparație precară și necesită lucrări ample de modernizare și recondiționare.Proprietatea poate permite reamenajare și / sau o serie de utilizări alternative, sub rezerva obținerii tuturor acordurilor necesare.”

Cu toate acestea, din păcate, vizualizările sunt momentan indisponibile din cauza pandemiei de  coronavirus, astfel că se merge pe o licitație online pe 28 mai.