O casă din Capitală, distrusă de incendiu VIDEO

Sirenele maşinilor de pompieri au răsunat, vineri noapte, pe o stradă din cartierul Bucureştii Noi din Capitală. O familie a rămas sub cerul liber, după ce casa în care locuia a luat foc, iar flăcările au mistuit aproape toată locuinţa. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale şi s-au chinuit mai bine de două ore să înlăture pericolul. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

RomaniaTV.net
03 mart. 2012, 06:47
O casă din Capitală, distrusă de incendiu VIDEO

Incendiul a izbucnit în jurul orei 3.oo. Când au ajuns echipele de intervenţie, casa, dar şi câteva anexe din curte, arseseră aproape în întregime.

Proprietarii sunt recunoscători că s-au trezit la timp şi au scăpat cu viaţă. „A luat foc de la un scurt circuit. La bucătărie, de la un calorifer. Eram în casă cu soţia”, a declarat proprietarul casei.

„Ne-am deplasat cu trei autospeciale cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu produs la o casă. Locuinţa a ars în proporţie de 95%”, a spus unul dintre pompieri.

Oamenii vor fi nevoiţi să se adăpostească acum la rude. Pompierii cercetează acum cauzele izbucnirii incendiului. Se pare că focul a pornit din cauza unui scurtcircuit produs la un calorifer electric.