O casieră din Suceava, condamnată la un an și șase luni de închisoare. Ce plan și-a făcut cu un client

O casieră din Suceava, condamnată la un an și șase luni de închisoare cu suspendare pentru că nu a scanat toate produsele de pe bandă. Femeia s-ar fi înteles în prealabil cu un client astfel că, din totalul cumpărăturilor de aproape 650 de lei, bărbatul a plătit doar 87 de lei.

01 iun. 2023, 19:00
O casieră din Suceava, condamnată la un an și șase luni de închisoare. Ce plan și-a făcut cu un client
O casieră din Suceava, condamnată la un an și șase luni de închisoare

O casieră din Suceava, condamnată la un an și șase luni de închisoare. Totul s-a petrecut pe 27 februarie 2020, când bărbatul de 34 de ani se afla la cumpărături într-un supermarket. În baza unei înțelegeri avute anterior, casiera i-a scanat clientului doar parte dintre produse. Astfel că, din totalul de 649 de lei, cât costau produsele puse în coș, bărbatul a plătit doar 87 de lei. Când a vrut să iasă din magazin, clientul a fost oprit de agenții de securitate.

Citește și: O doctoriță de la Suceava a fost înjunghiată de soțul cu care se afla în divorț

O casieră din Suceava, condamnată la un an și șase luni de închisoare

După ce s-a făcut verificarea produselor achiziționate și suma plătită, oamenii legii au descoperit furtut, iar bărbatul a achitat diferența de bani. Casiera, în vârstă de 48 de ani, a recunoscut că îl cunoaște pe client și că nu i-a scanat intenționat toate produsele, potrivit stireasucevei.ro.

În urma procesului din instanță, femeia a fost condamnată la un an și șase luni de închisoare cu suspendare pentru delapidare. Și clientul a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare și 60 de zile de muncă în folosul comunității pentru furt. Hotărâtea Judecătoriei Suceava nu era definitivă la data pronunțării (15 martie 2023), iar casiera, reiese de pe portalul instanțelor, a făcut apel în cele 10 zile termen de la comunicare.