O casieră din Zimnicea a prejudiciat cinci persoane cu 250.000 lei

O femeie de 41 de ani, din Zimnicea, judeţul Teleorman, casieră la o unitate bancară din oraş, este cercetată pentru mai multe infracţiuni, fiind acuzată că şi-a însuşit ilegal, sume de bani, în lei şi valută, din conturile a cinci persoane fizice, prejudiciul ridicându-se la 250.000 lei.

RomaniaTV.net
10 nov. 2011, 20:24
O casieră din Zimnicea a prejudiciat cinci persoane cu 250.000 lei

Elena V, din Zimnicea, casieră la o unitate bancară din oraş, este cercetată pentru abuz în serviciu în formă calificată, delapidare, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals, anchetatorii probând că femeia a falsificat documente justificative, respectiv contracte de creditare, chitanţe şi a făcut plăţi fictive, în perioada ianuarie 2010 – noiembrie 2011, însuşindu-şi în mod ilegal bani, în lei şi valută, din conturile a cinci persoane fizice, prejudiciul stabilit fiind, până în prezent, de 250.000 lei.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Teleorman, poliţiştii din Zimnicea afirmă că Elena V., în vârstă de 41 de ani, din Zimnicea, a comis mai multe infracţiuni, profitând de calitatea sa de casier la o unitate bancară din localitate.

„Ea a falsificat documente justificative, contracte de creditare, chitanţe şi a efectuat plăţi fictive, în perioada ianuarie 2010 – noiembrie 2011, însuşindu-şi în mod ilegal sume de bani, în lei şi valută, din conturile a cinci persoane fizice. Prejudiciul stabilit până acum se ridică la suma de 250.000 lei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru abuz în serviciu în formă calificată, delapidare, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals”, se arată în comunicatul IPJ Prahova.

În prezent, cercetările continuă pentru identificarea tuturor persoanelor păgubite şi stabilirea întregului prejudiciu, femeia fiind cercetată în stare de libertate.