O celebră patinatoare s-a sinucis la doar 20 de ani. Sportiva nu se afla la prima tentativă

Patinatoarea de origine rusă Ekaterina Alexandrovskaya a încetat din viață la vârsta de doar 20 de ani. Conform agenției TASS, cauza preliminară a decesului este sinuciderea, trupului acesteia fiind descoperit chiar lângă casă.

RomaniaTV.net
18 iul. 2020, 15:27
O celebră patinatoare s-a sinucis la doar 20 de ani. Sportiva nu se afla la prima tentativă

Patinatoarea a reprezentat în ultimii ani Australia la competițiile internaționale. Principala cauză a decesului ar fi sinuciderea, deoarece sportiva a mai avut tentativă în trecut.

Citește și: Cea mai cunoscută actriţă de la Bollywood, internată în spital după ce s-a infectat cu coronavirus

O sursă din cadrul poliţiei a declarat că trupul neînsufleţit al patinatoarei a fost găsit lângă casa sportivei, la Moscova. Conform Rt.com sportiva s-ar fi aruncat de la fereastra unui apartament.

„Cauza preliminară de decesului este sinuciderea”, a precizat sursa, adăugând că Alexandrovskaya a încercat anterior să se sinucidă, după o accidentare.

Ekaterina Alexandrovskaia s-a născut la 1 ianuarie 2000, la Moscova. Aceasta a reprezentat Rusia până în 2016, când a fost invitată să concureze pentru Australia. În 2017, ea a câştigat titlul mondial la patinaj artistic perechi la juniori, alături de australianul Harley Windsor. Alexandrovskaya şi Windsor au câştigat şi Grand Prix-ul pentru juniori în 2017, precum şi titlul naţional în Australia de două ori, în 2017 şi 2019, potrivit News.ro.


loading...
Partenerii noștri