O cisternă cu lapte s-a răsturnat pe A1. Şoferul a rămas încarcerat în cabina

O cisternă cu 20.000 de litri de lapte s-a răsturnat joi dimineaţa pe autostrada A1, în zona localităţii Ilia, maşina oprindu-se în afara părţii carosabile după ce a rupt un parapet metalic de pe marginea drumului.

05 aug. 2021, 10:53
O cisternă cu lapte s-a răsturnat pe A1. Şoferul a rămas încarcerat în cabina
O cisternă cu lapte s-a răsturnat pe A1

O cisternă cu lapte  s-a răsturnat pe A1. Şoferul a rămas încarcerat în cabina autovehiculului şi a fost scos afară de un echipaj al pompierilor militari din Ilia, bărbatul fiind în stare conştientă şi fără leziuni vizibile, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

Bărbatul a fost preluat de o echipă de prim ajutor, care a evaluat starea sa de sănătate şi a propus să fie transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe, însă conducătorul auto a refuzat.

Citeşte şi: Incendiu la un vagon cisternă plin cu benzină. Traficul feroviar a fost blocat pe Valea Prahovei

O cisternă cu lapte s-a răsturnat pe A1

Concomitent, echipajele de pompieri s-au asigurat că nu există pericolul izbucnirii unui incendiu la locul accidentului.

În urma răsturnării în afara drumului, cisterna, ce transporta aproximativ 20.000 de litri de lapte, s-a fisurat iar lichidul s-a scurs pe sol. Traficul pe A1 a fost blocat pe o bandă până la finalizarea cercetării pentru stabilirea dinamicii producerii accidentului.„, a menţionat ISU Hunedoara.

„Județul Hunedoara se va îmbogăți cu 1.500 de șomeri”

Termocentrala Mintia a fost închisă, oficial, în noaptea de luni spre marți, fapt ce poate genera o adevărată criză economică care va lăsa 1500 de oameni fără loc de muncă. Mai mulți angajați s-au adunat în curtea termocentralei pentru o grevă.

Printre ei a fost prezent și liderul Sindicatului ”Solidaritatea”, Cristian Iștoc, care a declarat că închiderea acestui obiectiv este un asasinat energetic, girat de ministrul Energiei Virgil Popescu.

Este un asasinat energetic, închiderea unui colos industrial de 1275 megawati putere instalata, singurul mare producător de energie electrică din zona de nord-vest a României, odată cu închiderea acestui obiectiv au fost trimiși acasă 700 de angajați.

Județul Hunedoara se va îmbogăți astăzi cu 1500 de șomeri pentru că pe lângă cei 700 de angajați disponibilizați de la Termocentrala Mintia mai sunt încă aproximativ 700 disponibilizați în Valea Jiului. Aceste concedieri au fost făcute și girate de ministrul Energiei Virgil Popescu, de prefectul de Hunedoara care acum negociază cu o firmă de casă să aducă 50 de angajați înapoi care să mimeze conservarea instalațiilor.

Colegii mei pot confirma că au fost scoase de sub tensiunei nstalatiile turbinelor, cazanelor. (…) Vrem să le spunem devenilor că nu mai au alternativă pentru iarna viitoare, nu se va reuși pornirea instalațiilor. Vom singurul municipiu reședință de județ care va avea școlile închise nu din cauza pandemiei, ci din cauza frigului”, a declarat Cristian Iștoc, președintele Sindicatului ”Solidaritatea” din județul Hunedoara., potrivit profit.ro.


loading...