O coincidenţă tristă: Ce făcea fiica lui Nelson Mandela când a aflat de moartea tatălui său

Publicat: Vineri, 06 Decembrie 2013 10:32 // Actualizat: Vineri, 06 Decembrie 2013 10:32 // Sursa: romaniatv.net

Fiica lui Nelson Mandela, Zindzi, se afla într-o sală de cinema la Londra, la premiera unui film despre tatăl său. La sfârşitul peliculei, cei din sală, printre care se afla şi Prinţul William, au fost anunţaţi de moartea lui Nelson Mandela.

Foto: Reuters

Aflată la premiera filmului "Mandela: Long Walk To Freedom", Zindzi Mandela a fost anunţată în timpul evenimentului că tatăl său, Nelson Mandela. Publicul a ţinut două minute de tăcere la sfârşitul filmului.

"Sunt extrem de mândră de familia mea şi de faptul că rolul avut de tatăl meu a fost recunoscut. Este o răsplată pentru el", spune Zindzi Mandela înainte de film. "Când documentăm istoria noastră astfel, nu o facem doar pentru noi, ci şi pentru generaţiile următoare, pentru tinerii pe care tatăl meu îi iubeşte atât de mult. El a fost fragmente din film şi a spus că părea să fie chiar el acolo (...) Nepotul meu de 11 ani mi-a spus săptămâna trecută, când a văzut filmul că - tipul care l-a interpretat pe bunicul chiar îmi aduce aminte de el când vorbeşte", a mai spus fiica lui Nelson Mandela.

Cele două fiice ale lui Mandela prezenta la Londra, Zindzi şi Zenani, au fost informate de decesul tatălui la hotel, înainte să ajungă la premiera filmului, însă au insistat să vină la cinema.

Prinţul William a numit "extrem de tristă şi tragică" moartea lui Nelson Mandela, imediat după ce a asistat, la Londra, la premiera filmului. Prinţul William, al doilea în ordinea succesiunii la tron, a fost informat în timpul filmului "Mandela, un lung drum către libertate" despre moartea fostului deţinut, cel mai celebru, al regimului de apartheid.

El a rostit câteva cuvinte după momentul de reculegere ţinut la sfârşitul filmului.

"Tocmai ni s-a amintit cât de extraordinar era Nelson Mandela, o sursă de inspiraţie. Rugăciunile şi gândurile mele sunt acum cu el şi familia sa", a declarat prinţul, care se afla alături de soţia sa, Catherine, într-unul dintre rarele mesaje improvizate de către un membru al familiei regale.

Spectatorii acestui film despre viaţa lui Mandela au ieşit şocaţi din sală.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
06 dec 14:07
Votează email 0 email
...din 1996. Ştiri pe aceeaşi temă pe România TV O coincidenţă tristă: Ce făcea fiica lui Nelson Mandela când a aflat de moartea tatălui său ...
1
EUR
4.8358
RON
14 Aug
noapte 19 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H