O combinaţie uimitoare pentru fetele care vor să slăbească sănătos

Acest amestec arde sute de calorii in timp ce tu stai si citesti o carte. Crezi ca exista ceva mai bun?

17 aug. 2019, 09:11
O combinaţie uimitoare pentru fetele care vor să slăbească sănătos

Proprietatile curative ale scortisoarei si mierii, separate sau in combinatie, sunt deja bine cunoscute, scrie secretele.com. Dar ceea ce poate nu stiati este faptul ca aceste doua ingrediente magice va pot ajuta sa pierdeti in greutate.

Incercati aceasta bautura, care pe langa faptul ca este gustoasa, este si foarte usor de preparat. Acest amestec accelereaza metabolismul si te ajuta sa scapi de excesul de grasime, fara sa faci nici un efort in plus. Pur si simplu iti va arde grasimile stand pe scaun, citind o carte sau dormind.

Citeşte şi Mara Bănică a leşinat din cauza unei DIETE DRASTICE. Regimul care A DOBORÂT-O pe vedeta TV

Noi nu spunem ca este bine sa uitam de exercitiul fizic, insa in cazul in care nu aveti timp pentru asta sau pur si simplu nu puteti sa o faceti, acest amestec este aliatul vostru!

Iata mai jos ce trebuie sa faceti:

Vei avea nevoie:

2 lingurite de miere

1 lingurita de scortisoara

250 de ml de apa

Instructiuni de preparare:

1) Valoarea recomandata poate fi schimbata, dar este important sa utilizati intotdeauna doua masuri de miere si o masura de scortisoara. Puteti prepara o cantitate care sa va ajunga si pentru mai multe zile, trebuie doar sa pastrati proportia. Se pastreaza la frigider.

2) Se fierbe apa.

3) Dupa ce a fiert, turnati apa fiarta peste scortiosara. Acoperiti vasul si lasati-l sa stea pana cand se raceste.

4) Dupa ce s-a racit, adaugati mierea. Niciodata nu se toarna miere in apa fierbinte, deoarece caldura distruge enzimele si alte elemente nutritive ale ei.

Dupa ce ati adaugat mierea, amestecati bine, pana cand lichidul devine unul omogen. Bagati apoi amestecul la frigider pana dimineata urmatoare.

5) Bea jumatate din aceasta cantitate dimineata pe stomacul gol. A doua jumatate o bagati la frigider, pana seara. Seara inainte de culcare consumati si cea de-a doua jumatate.

Amintiti-va! Aceasta reteta functioneaza doar in cazul in care este consumata dimineata pe stomacul gol si seara inainte de culcare!