O companie aeriană anunţă PROMOŢII la biletele de avion pentru ţările în care turismul renaşte. Unde se poate zbura cu 100 de lei

Ryanair, cel mai mare operator low-cost european, a confirmat faptul că plănuieşte să opereze la 40% din programul normal de zbor din luna iulie, conform unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei. Anunţul companiei vine în contextul deschiderii graniţelor mai multor ţări europene.

RomaniaTV.net
26 mai 2020, 15:20
O companie aeriană anunţă PROMOŢII la biletele de avion pentru ţările în care turismul renaşte. Unde se poate zbura cu 100 de lei

Reprezentanţii Ryanair spun că vor lansa zboruri zilnice din ţări din Europa în aeroporturi cheie precum Portugalia, Spania, Italia, Grecia şi Cipru de la 1 iulie. Ryanair a anunţat că oferă şi o promoţie pentru călătorii în lunile iulie şi august cu preţuri care pornesc de la 29,99 euro pe un singur segment de zbor, dacă aceste locuri vor fi rezervate până joi noaptea.

Citeşte şi: Ryanair se aşteaptă să reia cel mult 50% din zborurile programate

„După patru luni de izolare, sunt binevenite aceste măsuri ale guvernelor din Italia, Grecia, Portugalia, Spania şi Cipru de a-şi deschide graniţele, de a înlătura restricţiile de zbor şi de a renunţa la carantinele ineficiente. Familiile europene, care au fost subiectul izolării în ultimele 10 săptămâni, pot acum să îşi rezerve vacanţele mult dorite spre Spania, Portugalia, Italia, Grecia şi alte destinaţii mediteraneene în iulie şi august, înainte de începerea şcolilor.

Ryanair va opera 1.000 de zboruri zilnice de la 1 iulie şi oferă spre vânzare locuri la preţuri reduse. Toate zborurile Ryanair vor avea implementate la bordul aeronavelor măsuri de protecţie a sănătăţii, care vor solicita pasagerilor (şi echipajelor) Ryanair să poarte măşti faciale tot timpul în terminalele aeroporturilor şi la bordul aeronavelor, în acord cu regulile UE”, a spus Eddie Wilson, CEO-ul Ryanair.


loading...
Partenerii noștri