O continuare a filmului „Păpuşile Muppets”, în pregătire la Hollywood

Reprezentanţii studiourilor Disney au confirmat, printr-un anunţ făcut în cadrul convenţiei CinemaCon de la Las Vegas, faptul că filmul "Păpuşile Muppets" va avea o continuare.

RomaniaTV.net
26 apr. 2012, 16:28
O continuare a filmului „Păpuşile Muppets”, în pregătire la Hollywood

În lungmetrajul „Păpuşile Muppets”, actorii Jason Segel şi Amy Adams au fost colegii de distribuţie ai celebrelor marionete, devenite cunoscute în lumea întreagă graţie serialului omonim, informează  bbc.co.uk.

Potrivit reprezentanţilor studiourilor Disney, noul proiect cinematografic nu îl va mai avea în distribuţie pe Jason Segel, însă va beneficia de aceeaşi echipă care a realizat filmul din 2011, condusă de regizorul James Bobin şi scenaristul Nicholas Stoller.

Filmul „The Muppets” a generat încasări de peste 150 de milioane de dolari pe plan mondial şi a câştigat un premiu Oscar la categoria „cel mai bun cântec”.

Compania Pixar, deţinută de studiourile Disney, a confirmat la aceeaşi convenţie de la Las Vegas alte trei proiecte de filme de animaţie – din care unul va fi inspirat de lumea dinozaurilor, iar al doilea, de festivalul organizat de Ziua Morţilor în Mexic.

Dia de los Muertos este celebrată în Mexic, Brazilia, Spania, dar şi în multe ţări din Asia şi Africa, aproximativ în aceeaşi perioadă cu sărbătoarea Halloween din Statele Unite. Acest film va fi regizat de Lee Unkrich.

Proiectul „The Good Dinosaur” va prezenta ceea ce ar fi putut să se întâmple pe Terra dacă dinozaurii nu ar fi dispărut din cauza prăbuşirii unui asteroid. Cel de-al treilea proiect Pixar este „Movie That Takes You Inside the Mind”. Aceste două filme vor fi lansate în mai 2014, respectiv iunie 2015.

Următorul proiect Pixar, lungmetrajul „Brave”, va ajunge pe marile ecrane în acest an, în luna iunie. El urmează filmului „Cars 2”, care nu a reuşit să fie nominalizat în acest an la categoria „cel mai bun lungmetraj de animaţie”, o categorie dominată în anii trecuţi de peliculele produse de studiourile Pixar.