O copilă de doar 11 ani a fost găsită spânzurată în camera sa. Biletul de adio a cutremurat o lume întreagă: ”Sunt nefericită!”

O fată de doar 11 ani a decis să își pună capăt zilelor, lăsând în umră un bilet de adio care a cutremurat pe toată lumea. Copila s-a spânzurat în camera sa, în Marea Britanie.

31 oct. 2021, 11:55
O copilă de doar 11 ani a fost găsită spânzurată în camera sa. Biletul de adio a cutremurat o lume întreagă: ”Sunt nefericită!”

O copilă de doar 11 ani a fost găsită spânzurată în camera sa. Kenya Moreno Molongua era originară din Spania, iar acum trăia alături de mătuşa sa în Luton, Bedfordshire, Anglia. Minora s-a comportat normal cu câteva ore înainte de a-și lua viața. Mătuşa sa, Raquel Molongua-Nguba, a povestit că fata „se lupta cu sexualitatea sa”.

O copilă de doar 11 ani a fost găsită spânzurată în camera sa. Biletul de adio a cutremurat o lume întreagă: ”Sunt nefericită!”

„Era foarte nostimă, dar foarte diferită. Era prea matură pentru vârsta sa, ştia ce vrea şi urmărea să-și facă treaba. Cu două sau trei zile înainte de a muri, ea a spus că vrea să fie o gotică, ceea ce era cu adevărat ieșit din comun”, a povestit femeia. După ce a ajuns acasă de la serviciu în jurul orei 18.30, a auzit-o pe Kenya vorbind cu bunica ei și „părea normală”.

Kenya a coborât la parter în jurul orei 20.30 să ia niște tăiței și glumea cu bunica ei. În jurul orei 21.30, Raquel Molongua-Nguba a fost trezită de ţipătul mamei sale, bunica Kenyei. A alergat la etaj și și-a văzut mama încercând să o ajute pe Kenya. Familia a încercat să îi acorde primul ajutor, înainte de sosirea paramedicilor și a medicilor, dar Kenya a fost declarată moartă la fața locului, se spune în raportul prezentat la Tribunalul din Bedfordshire.  O examinare post-mortem a concluzionat că ea a murit prin asfixiere, iar în urma examenului toxicologic nu s-a găsit alcool sau droguri în sângele fetei, scrie  observatornews.ro.

Dr. Cathy Lavelle, directorul clinic al instituţiei, a declarat doctorului legist că serviciul a fost inundat de școlari care nu au putut face față stresului pandemiei, aproape 80% dintre cei care au ajuns acolo se auto-vătămau. Când a fost întrebat dacă a crezut că Kenya a intenționat să se sinucidă, veteranul psihiatru de copii a spus:

„Este o presupunere, dar părerea mea este că a fost ceva care a mers prost. La 11 ani te lupți să ai o conștientizare deplină a consecințelor acțiunilor tale și a ceea ce înseamnă asta. Cred că este dificil pentru un copil de 11 ani să se gândească pe deplin la asta. Kenya era normală, obișnuită și copilăroasă”.

Citește și: Crimă urmată de sinucidere la Constanţa. Descoperire macabră făcută de fiul victimei
 

 


loading...
Partenerii noștri