O cunoscută actriță de telenovele a murit răpusă de cancer. Ce mesaj a transmis de pe patul de spital, cu doar câteva zile înainte să moară

Actrița și modelul columbian Alejandra Villafañe a murit la vârsta de 34 de ani, victimă a unui cancer care a fost diagnosticat în luna mai a anului trecut. Vedeta de peste Ocean a transmis un mesaj sfârșietor pe rețelele sociale, la doar câteva zile înainte de a-și da ultima suflare.

31 oct. 2023, 15:56
O cunoscută actriță de telenovele a murit răpusă de cancer. Ce mesaj a transmis de pe patul de spital, cu doar câteva zile înainte să moară
O cunoscută actriță de peste hotare a murit răpusă de cancer. Ce mesaj a transmis de pe patul de spital, cu doar câteva zile înainte să moară

Tânăra actriță, care a devenit celebră după ce a câștigat concursul Miss Earth Colombia în 2014, primea tratament pentru această boală de luni de zile, după cum ea însăși a făcut cunoscut diagnosticul pe rețelele sale de socializare, conform 20minutos.es.

Citește și: Actriţa din România care şi-a dorit mereu să devină grasă după ce a făcut foamea în copilărie

Cunoscută actriță, răpusă de cancer la doar 34 de ani

În iulie, Alejandra Villafañe a suferit o intervenție chirurgicală care, după cum a detaliat chiar ea, „a fost puțin complicată”. Ulterior, a vorbit și despre prima sa ședință de chimioterapie: „Prima mea ședință de chimioterapie, în mijlocul atâtor incertitudini, a pus o față bună și am primit-o cu dragoste. A fost opțiunea mea, fără a omite să spun că a fost cea mai provocatoare și devastatoare încercare. Este un test foarte costisitor”.

„Cei care au avut grijă de mine mă umplu cu acea liniște și energie bună, și cu acea iubire infinită a lui Dumnezeu care mă înalță. Îi iubesc pe toți cei care au fost aici și știu că toți sunt cu mine în suflet. Familia, prietenii, cunoscuții. Vă mulțumesc”, a detaliat Alejandra despre boala care, în cele din urmă, i-a luat viața.

Din păcate, actrița simțea că sfârșitul îi este aproape, astfel că, pe 12 octombrie, aceasta a postat un mesaj sfârșitor pe internet.

„Nu, nu, nu: Acest videoclip este un omagiu adus familiei care este întodeauna acolo, prietenilor care au sosit și au devenit o familie, mulțumită unei iubiri care durează de o viață întreagă”, a notat artista columbiană în dreptul videoclipului în care apare tunsă zero.

De când a aflat că este bolnavă de cancer, partenerul Alejandrei, interpetul Raul Ocampo, a fost în permanență alături de ea. Și el a postat un mesaj emoționant în momentul în care viața i-a luat femeia iubită.

„Ți-ai încheiat viața ca o floare, dragostea mea. De aceea, răspunsul la întrebarea pe care mi-ai pus-o: , a fost că ai fost un om puternic și, nu pentru că ai îndurat boala, ci pentru tot ceea ce ai realizat. Întodeauna mândru de tine”, a fost mesajul de adio al artistului.

Alejandra Villafañe a devenit celebră după ce a câștigat concursul Miss Earth Colombia 2014, clasându-se în top 16 la Miss Earth în același an. În 2015 și-a început cariera de actriță, demonstrând de ce este în stare cu rolul în telenovela „Los secretos de Lucia”, dar și în alte producții de succes.

Citește și: Cine este misterioasa actriţă care l-a făcut pe Amza Pellea să calce strâmb. Actorul nu a putut rezista frumuseţii ei inegalabile şi şi-a părăsit soţia