Cântăreaţa Kesha a făcut o dezvăluire ŞOCANTĂ. Află cu ce defect s-a născut

Cântăreaţa americană Ke$ha, o artistă temperamentală, renumită pentru preferinţa ei pentru stilul vestimentar funky, a dezvăluit într-un interviu recent că s-a născut cu o mică bucată de os ataşată de coloana vertebrală, care semăna foarte mult cu o coadă de animal, potrivit Mediafax.

RomaniaTV.net
03 aug. 2013, 11:53
Cântăreaţa Kesha a făcut o dezvăluire ŞOCANTĂ. Află cu ce defect s-a născut

„Am avut o coadă când m-am născut. Era o codiţă foarte mică, avea cam un sfert de inch (0,6 centimetri), iar ei (medicii) au tăiat-o şi mi-au furat codiţa. Asta se întâmpla când eram mică. Sunt foarte tristă din cauza acestei poveşti”, a declarat cântăreaţa americană pentru revista Heat, informează femalefirst.co.uk.

În vârstă de 26 de ani, artista, al cărei nume este Kesha Sebert, preferă să fie foarte sinceră cu fanii ei. Astfel, ea a spus că a acceptat să apară într-un reality-show, „Ke$ha: My Crazy, Beautiful Life”, pentru că a dorit să le ofere admiratorilor ei posibilitatea de a descoperi cât mai multe aspecte din viaţa ei profesională şi privată.

Ke$ha a atras atenţia industriei muzicale după ce a colaborat cu rapperul Flo Rida la single-ul „Right Round”, care a debutat pe prima poziţie în topul Billboard Hot 100. În 2010 şi-a lansat primul album de studio, intitulat „Animal”, care a inclus single-ul de mare succes „Tik Tok”, iar în 2011 a lansat cel de-al doilea album, „Warrior”, care a inclus piesa „Die Young”.

VEZI ŞI O controversată VEDETĂ a fost filmată în timp ce îşi BEA PROPRIA URINĂ VIDEO