O cunoscută vedetă loveşte cu PUMNII şi cu PICIOARELE pentru a se menţine în formă VIDEO

Andreea Raicu a învăţat să lovească bine cu pumnii şi picioarele într-un sac de box. Andreea face bag boxing în fiecare zi şi va preda un curs cu unul dintre cei mai renumiţi antrenori din Anglia.

13 mart. 2014, 16:52
O cunoscută vedetă loveşte cu PUMNII şi cu PICIOARELE pentru a se menţine în formă VIDEO

Andreea Raicu loveşte bine cu pumnii şi picioarele. Pe ritmuri de muzică electro, ea practică un nou sport în vogă, bag boxing. Antrenorii spun că femeile sunt cele mai atrase de această formă de fitness, pentru că se descarcă după stresul acumulat într-o zi proastă, potrivit România TV.

Citeşte şi Andreea Raicu, vacanţă de coşmar în Suedia. A rămas fără bagaje şi telefoane

Andreea Raicu a descoperit că dacă te descarci pe un sac de box există mai multe avantaje. Pe lângă relaxare, ajungi să ai un trup de invidiat. Aşa că Andreea a învăţat să dea bine cu pumnii şi picioarele.

Uneori dau cu foarte multă putere, chiar mi-am făcut şi nişte julituri. Nu sunt agresivă pe stradă, nu-i iau bărbaţii la bătaie, iar dacă se sperie, e problema lor, nu vreau să am în jurul meu oameni speriaţi„, a declarat Andreea Raicu.

Citeşte şi Primele imagini cu Andreea Raicu după ce s-a operat de urgenţă la mână

Bag boxing-ul se bazează pe lovituri cu forţă şi viteză. Vedeta se antrenează acum zilnic, pentru că în luna aprilie va susţine o oră de curs cu Troy Dureh, unul dintre cei mai cunoscuţi instructori de fitness din Marea Britanie, la o convenţie internaţională organizată în Bucureşti.