O curbă în care şi-au pierdut viaţa zeci de oameni, sfinţită de un preot: „Dumnezeu să vă păzească pe toți, să vă apere, să ajungeți sănătoși la destinație”

Un preot a oficiat o slujbă într-o curbă unde, frecvent, au loc accidente mortale. Zeci de persoane şi-au pierdut viaţa în curba aflată la ieşirea din Oneşti către Bacău.

03 feb. 2022, 13:18
O curbă în care şi-au pierdut viaţa zeci de oameni, sfinţită de un preot: „Dumnezeu să vă păzească pe toți, să vă apere, să ajungeți sănătoși la destinație”

O curbă în care şi-au pierdut viaţa zeci de oameni, sfinţită de un preot. S-a întâmplat miercuri, 2 februarie, chiar de Întâmpinarea Domnului.

O curbă în care şi-au pierdut viaţa zeci de oameni, sfinţită de un preot

Zeci de oameni şi-au pierdut viaţa, de-a lungul timpului, în curba aflată la ieşirea din Oneşti către Bacău. Miercuri, după săvârşirea Liturghiei, preotul de la  Biserica „Adormirea Maicii Domnului” – Bratila I a mers să sfinţească locul numit „Curba Morţii”.

Citeşte şi Accident cu şapte morţi la Iaşi. Pe cine dă vina Ştefan Mandachi: „În acel loc trebuia să fie o AUTOSTRADĂ, azi sunt în sicrie 7 români”

Părintele a fost însoţit de dascălul lui.

„La ÎNTÂMPINAREA DOMNULUI, după săvârșirea Sfintei Liturghii, am mers să sfințim locul numit ” CURBA MORȚII” și am săvârșit rugăciuni întru călătorie binecuvântată a celor ce trec pe acolo și să fie izbăviți de accidente și de moarte năpraznică toți cei ce conduc autovehiculele și cei care merg în ele. Dumnezeu să vă păzească pe toți, să vă apere, să ajungeți sănătoși la destinație și să fiți izbăviți de orice accident”, a scris preotul pe reţelele de socializare.

Citeşte şi Accident șocant! Șoferul a murit la volan și a accidentat o fetiță de șase ani

Precizăm că în urmă cu numai patru zile, un medic a murit într-un accident cumplit.