O cursă Ryanair de pe ruta Bucureşti-Milano s-a întors pe aeroportul Henri Coandă din cauza unei erori la un monitor

Un avion Boeing 737, aparţinând companiei aeriene Ryanair, care decolase de pe aeroportul Henri Coandă din Bucureşti în jurul orei 10.00, cu destinaţia Milano (Bergamo), s-a întors pe aeroport după aproape 30 de minute de zbor din cauza unei erori apărute la unul dintre monitoarele de bord.

01 aug. 2017, 10:19
O cursă Ryanair de pe ruta Bucureşti-Milano s-a întors pe aeroportul Henri Coandă din cauza unei erori la un monitor

UPDATE: Avionul Boeing 737, aparţinând companiei aeriene Ryanair, care decolase marţi de pe aeroportul Henri Coandă din Bucureşti în jurul orei 10.00, cu destinaţia Milano (Bergamo), dar a fost nevoit să se întoarcă după aproape 30 de minute de zbor, este estimat să decoleze spre destinaţia iniţială la ora 17.20, au transmis reprezentanţi ai aeroportului Henri Coandă.

Avionul Ryanair cu destinaţia Milano va decola de pe aeroportul Henri Coandă la ora 17.20„, au transmis reprezentanţi ai aeroportului.

O cursă Ryanair de pe ruta Bucureşti-Milano s-a întors pe aeroportul Henri Coandă

Avionul a decolat în jurul orei 10. Din cauza unei erori apărute la unul dintre monitoarele de bord, avionul s-a întors după aproape 30 de minute de zbor. Nu se ştie ora la care îşi va relua zborul„, au declarat marţi, pentru News.ro, surse din aviaţie.

Potrivit datelor publicate pe site-ul aeroportului Henri Coandă, zborul Ryanair, cu indicativul FR3993, a decolat la ora 10.00 şi a aterizat apoi, tot pe Henri Coandă, la ora 10.28.

Citeşte şi INCIDENT pe Aeroportul Otopeni. Un avion a ieşit de pe pistă